Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά
Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Eλέγχους στις 9-12-2015 σε Λαϊκή Αγορά ετοίμων ενδυμάτων και υποδημάτων του Δήμου , αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής διενήργησε η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.).

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε τρεις (3) περιπτώσεις, το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε – καταστροφές διαφόρων προϊόντων (, πατάκια, γλάστρες με διάφορα λουλούδια κ.λπ.), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία, οι κάτοχοι των οποίων τα είχαν εγκαταλείψει σε σημεία εντός και εκτός της εν λόγω Λαϊκής Αγοράς.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια του ελέγχου.

Τέλος σε μία (1) περίπτωση το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου επέβαλε επί τόπου, με σχετική Έκθεση Βεβαίωσης Παράβασης, διοικητικό ύψους 5.000€ σε πλανόδιο πωλητή, για έλλειψη άδειας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση