Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά
Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Έλεγχοι και κατασχέσεις στη Λαϊκή Αγορά

Eλέγχους στις 9-12-2015 σε ετοίμων ενδυμάτων κι υποδημάτων του Δήμου Βόλου, λλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής διενήργησε η Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την πάταξη του υ υπαίθριου εμπορίου, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία ().

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών και σε τρεις (3) περιπτώσεις, το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε κατασχέσεις – καταστροφές διαφόρων προϊόντων (χαλιά, πατάκια, γλάστρες με διάφορα λουλούδια κ.λπ.), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία, οι κάτοχοι των οποίων τα είχαν εγκαταλείψει σε σημεία εντός και εκτός της εν λόγω Λαϊκής Αγοράς.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε , το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια του ελέγχου.

Τέλος σε μία (1) περίπτωση το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου επέβαλε επί τόπου, με σχετική Έκθεση Βεβαίωσης Παράβασης, διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000€ σε πλανόδιο πωλητή, για έλλειψη ς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση