Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου
Εντατικοί έλεγχοι  σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα  Βόλου

Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου

Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της ς , από αρμόδιους υγειονομικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων & Σποράδων της Περιφέρειας ς, για την της Δημόσιας Υγείας αλλά και της γενικότερης εποπτείας για την παρακολούθηση εφαρμογής των Υγειονομικών Διατάξεων.

Παράλληλα και η Διεύθυνση Ανάπτυξης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της συνεχίζει τους ελέγχους με κλιμάκια, σε λαϊκές αγορές, κρεοπωλεία, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, , προκειμένου να μην σημειωθούν προβλήματα στην αγορά ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών που η κίνηση των καταναλωτών θα είναι αρκετά αυξημένη, ενώ οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής επικεντρώνονται σε σφαγεία και κρεοπωλεία.

Στόχος της Περιφέρειας ς και της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων  είναι η ομαλή λειτουργία της τοπικής αγοράς και η πάταξη πιθανών φαινομένων παραεμπορίου και αισχροκέρδειας.

Η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα  καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν και φέτος την τοπική αγορά και να την ενισχύσουν , τονίζοντας ότι υπάρχει πλειάδα προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και αρίστης ποιότητας.

Υπογραμμίζει δε ότι οι της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων συνεχίζουν και θα συνεχίσουν καθ'όλη τη διάρκεια των εορτών τους εντατικούς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Νομού, προκειμένου να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία και να εφαρμοστούν οι Υγειονομικές Διατάξεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση