Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου
Εντατικοί έλεγχοι  σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα  Βόλου

Εντατικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου

Εντατικοί έλεγχοι διενεργούνται σε επιχειρήσεις στο πολεοδομικό συγκρότημα του , ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , από αρμόδιους υγειονομικούς υπαλλήλους της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας & Σποράδων της , για την της Δημόσιας Υγείας αλλά και της γενικότερης εποπτείας για την παρακολούθηση εφαρμογής των Υγειονομικών Διατάξεων.

Παράλληλα και η Διεύθυνση Ανάπτυξης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της συνεχίζει τους ελέγχους με κλιμάκια, σε αγορές, κρεοπωλεία, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κυλικεία, προκειμένου να μην σημειωθούν προβλήματα στην ειδικά κατά τη διάρκεια των εορτών που η κίνηση των καταναλωτών θα είναι αρκετά αυξημένη, ενώ οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής επικεντρώνονται σε σφαγεία και κρεοπωλεία.

Στόχος της και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων  είναι η ομαλή λειτουργία της τοπικής αγοράς και η πάταξη πιθανών φαινομένων παραεμπορίου και αισχροκέρδειας.

Η και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη καλεί τους πολίτες να εμπιστευτούν και φέτος την και να την ενισχύσουν , τονίζοντας ότι υπάρχει πλειάδα προϊόντων σε πολύ καλές τιμές και αρίστης ποιότητας.

Υπογραμμίζει δε ότι οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων συνεχίζουν και θα συνεχίσουν καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών τους εντατικούς και αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε καταστήματα και επιχειρήσεις του Νομού, προκειμένου να διασφαλιστεί η Δημόσια Υγεία και να εφαρμοστούν οι Υγειονομικές Διατάξεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση