Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έλεγχος σε αλκοολούχα ποτά
Έλεγχος σε αλκοολούχα ποτά

Έλεγχος σε αλκοολούχα ποτά

Σήμερα, 29 Αυγούστου 2019, υπογράφηκε πρωτόκολλο ς για τον έλεγχο των αλκοολούχων προϊόντων για το έτος 2019, στο πλαίσιο της ς μεταξύ της Χημικής Υπηρεσίας Βόλου του ενικού Χημείου του Κράτους και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων της .

Σκοπός του εν λόγω πρωτοκόλλου συνεργασίας  είναι ο έλεγχος, με τη μορφή δειγματοληψίας, συμμόρφωσης των αλκοολούχων προϊόντων προς την ισχύουσα Νομοθεσία, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται από τις ως άνω Υπηρεσίες για την του καταναλωτή και της δημόσιας υγείας εν γένει.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας θα εκτελεστεί μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει δειγματοληψίες οίνων και αλκοολούχων ποτών, που θα διενεργηθούν από κοινού, με τη συμμετοχή υπαλλήλων και των δύο εμπλεκόμενων Υπηρεσιών.

Οι δειγματοληψίες αυτές θα επικεντρωθούν κυρίως σε μαζικής ς και αναψυχής και ιδιαίτερα σε αυτά που λειτουργούν κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες (μπαρ, κέντρα διασκέδασης κ.λπ.)

Τα των οίνων θα ληφθούν από την Διεύθυνση Ανάπτυξης, ενώ τα των αλκοολούχων ποτών, από τη , με τη συνδρομή της Υπηρεσίας .

Όλα τα δείγματα θα αναλυθούν στα εργαστήρια της Χημικής Υπηρεσίας Βόλου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση