Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έλεγχος και κατασχέσεις στη Λαϊκή αγορά του Βόλου
Έλεγχος και κατασχέσεις στη Λαϊκή αγορά του Βόλου

Έλεγχος και κατασχέσεις στη Λαϊκή αγορά του Βόλου

Eλέγχους σε Λαϊκή Αγορά οπωρολαχανικών του Δήμου Βόλου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής πραγματοποίησαν στις 23-10-2015 μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ..Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) .

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, σε δύο περιπτώσεις, το εν λόγω Κλιμάκιο Ελέγχου διενήργησε κατασχέσεις – διαφόρων προϊόντων (δερμάτινα είδη, ρολόγια, γυαλιά, μπαταρίες, αναπτήρες και διάφορα άλλα ψιλικά είδη), με τη διαδικασία που ορίζεται από την κείμενη Νομοθεσία, οι κάτοχοι των οποίων τα είχαν εγκαταλείψει σε σημεία εντός της εν λόγω Λαϊκής Αγοράς.

Τα κατασχεθέντα καταστράφηκαν με απόρριψή τους σε φορτηγό – απορριμματοφόρο, το οποίο διέθεσε για το σκοπό αυτό η Διεύθυνση Καθαριότητας του Δήμου Βόλου και συνέδραμε το κλιμάκιο καθ΄ όλη τη διάρκεια του ελέγχου.

Τέλος και σε μία περίπτωση το Κλιμάκιο Ελέγχου επέβαλε επί τόπου, με σχετική Έκθεση Βεβαίωσης Παράβασης, διοικητικό ύψους 500€ σε επαγγελματία πωλητή, για αυθαίρετη αλλαγή χώρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση