Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έλεγχοι σε αλκοόλ και μέλι στη Μαγνησία
Έλεγχοι σε αλκοόλ και μέλι στη Μαγνησία

Έλεγχοι σε αλκοόλ και μέλι στη Μαγνησία

Tη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, υπογράφηκε πρωτόκολλο ς για τον έλεγχο των αλκοολούχων προϊόντων και μελιών τοπικών παραγωγών, για το έτος 2020, στo πλαίσιo της ς μεταξύ της Χημικής Υπηρεσίας του Γενικού Χημείου του Κράτους και της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων της Περιφέρειας ς.

Σκοπός του εν λόγω πρωτοκόλλου συνεργασίας, είναι ο , με τη μορφή δειγματοληψίας, συμμόρφωσης των αλκοολούχων ποτών και των μελιών τοπικών παραγωγών προς την ισχύουσα Νομοθεσία, στo πλαίσιo της προσπάθειας που καταβάλλεται από τις ως άνω Υπηρεσίες για την του καταναλωτή και της δημόσιας ς εν γένει.

Το πρωτόκολλο συνεργασίας θα εκτελεστεί μέχρι τέλους του τρέχοντος έτους και θα περιλαμβάνει δειγματοληψίες οίνων, αλκοολούχων ποτών και μελιών τοπικών παραγωγών, που θα διενεργηθούν από κοινού, με τη συμμετοχή υπαλλήλων και των δύο εμπλεκόμενων Υπηρεσιών.

Οι δειγματοληψίες αυτές θα επικεντρωθούν κυρίως σε μαζικής εστίασης και αναψυχής και ιδιαίτερα σε αυτά που λειτουργούν κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες (, κέντρα διασκέδασης κ.λπ.)

Όλα τα δείγματα θα αναλυθούν στα εργαστήρια της Χημικής Υπηρεσίας .

 

 

 

 

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση