Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έλεγχοι και πρόστιμα στη Μαγνησία
Έλεγχοι και πρόστιμα στη Μαγνησία

Έλεγχοι και πρόστιμα στη Μαγνησία

 

 

Η Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε. και Σποράδων,  στο πλαίσιο της πρόληψης της πανδημίας Covid-19 και του ελέγχου εφαρμογής των μέτρων προέβη το διάστημα από 01.09.2020 έως 07.04. σε σειρά δράσεων και ελέγχων, οι οποίες θα συνεχιστούν και στο άμεσο μέλλον.

Συγκεκριμένα,  με την υποστήριξη της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.Μ.Σ. Δωροθέας Κολυνδρίνη και τον συντονισμό του προϊσταμένου της Δ/νσης Νικ. Πουρνάρα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 453 έλεγχοι σε υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, , αγορές και δημόσιες υπηρεσίες όλης της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και σε 311 φυσικά πρόσωπα και επιβλήθηκαν έξι πρόστιμα συνολικού ύψους 1.650,00 €.

Σε δηλώσεις της η αντιπεριφερειάρχης και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη ανέφερε: «Οι Υπηρεσίες μας κατά το διάστημα της πανδημίας υλοποίησαν με αμείωτους ρυθμούς δράσεις και ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας από την πανδημία, οι οποίοι θα συνεχιστούν και στο επόμενο διάστημα, με κύριο γνώμονα την της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της περαιτέρω διασποράς του κορωναϊού».

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επιδοτούμενα προγράμματα για ίδρυση νέων επιχειρήσεων ή ενίσχυση υφιστάμενων - https://t.co/oOUD3s6Bix -

  • Δύο σύγχρονα γήπεδα ποδοσφαίρου 5X5 στον Δήμο Ζαγοράς - Μουρεσίου - https://t.co/GxFjCDEFKk -

  • Δεκαπέντε θετικά κρούσματα στα rapid-test σε Βόλο και Αλμυρό - https://t.co/e30cjGeR8N -

"Αλιεύοντας" την είδηση