Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Επιτυχής η έκθεση τουρισμού TRAVEL EXHIBITION TAXIDI
Επιτυχής η έκθεση τουρισμού TRAVEL EXHIBITION TAXIDI

Επιτυχής η έκθεση τουρισμού TRAVEL EXHIBITION TAXIDI

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκθεση τουρισμού TRAVEL EXHIBITION TAXIDI η οποία διήρκησε από τις 24 έως και 26 Απριλίου 2015 στο Φιλοξένια στη Λευκωσία. Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας συμμετείχε υποστηρικτικά στο περίπτερο συνεργασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Βόλου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης έγιναν επαφές με τους 3 μεγαλύτερους tour operators του νησιού αλλά και με όλους τους μικρότερους της Κύπρου, που διακινούν τουρίστες στην περιοχή της Μαγνησίας αλλά και όλης της Θεσσαλίας.

Τόσο ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Βόλου κος. Θάνος όσο και η Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας κα. Ελένη Καραΐσκου πραγματοποίησαν συναντήσεις B2B με τους μεγαλύτερους τουριστικούς οργανισμούς της Κύπρου και παράλληλα ενημέρωσαν τους tour operators για τις δυνατότητες– της περιοχής μας για την Κυπριακή αγορά. Oι πράκτορες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για fam trip στην περιοχή μας έως τις αρχές του καλοκαιριού είτε στις αρχές του φθινοπώρου.

Η ίδια πρόσκληση δόθηκε και σε δημοσιογράφους που απασχολούνται με το τουριστικό ρεπορτάζ και την της Ελλάδας.

Οι μεμονωμένοι επισκέπτες της έκθεσης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή μας, πολλοί από τους οποίους την γνώριζαν ήδη καθώς την είχαν ήδη επισκεφθεί. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης κληρώθηκαν δώρα από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου, μέσα στα οποία ήταν και διανυκτερεύσεις από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας.

Συγχαρητήρια σε Κ. Λεβέντη

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας θα ήθελε να υποβάλλει τα θερμά της συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Δημ. Λεβέντη, Αντιπρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Επίτιμο Πρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας για την επανεκλογή του ως Αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων. Η διαχρονική του στον τουρισμό και η δυναμική εμπλοκή του στα τουριστικά δρώμενα επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την εκλογή του κ. Λεβέντη, και συγχρόνως την εκπροσώπηση της Μαγνησίας, στο Δ.Σ. της Π.Ο.Ξ. Του ευχόμαστε Καλή Δύναμη

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση