Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκθεση Μαγνησιώτικου βιβλίου και περιοδικού εντύπου
Έκθεση Μαγνησιώτικου  βιβλίου και περιοδικού εντύπου

Έκθεση Μαγνησιώτικου βιβλίου και περιοδικού εντύπου

Τη Δευτέρ 24 Οκτωβρίου 2016 κι ώρα 6 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλου (Κοραή – Αργοναυτών) θα γίνει η Έναρξη της 1ης Έκθεσης Παμμαγνησιακού Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων () μαζί με άλλους του Βόλου και είναι αφιερωμένη στους Άνθιμο Γαζή και Γρηγόριο Κωνσταντά .

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της και θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016, με κύριο σκοπό να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστή σε μικρούς και μεγάλους η σύγχρονη βιβλιακή παραγωγή αλλά και η παλαιότερη .

Στην έναρξη ο Ομότιμος Καθηγητής του Θεσσαλίας και Πρόεδρος του ΚΕΒΙΜΑΣΥ θα κάνει μία σύντομη ομιλία με θέμα «Η σημασίας της Έκθεσης πολυθεματικού βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων για την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου».

Την Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «» θα γίνει παρουσίαση των Βολιωτών Συγγραφέων που εμφανίστηκαν στη λογοτεχνία για παιδιά την τελευταία πενταετία.

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 οεμβρίου στο χώρο της ς θα οργανωθεί bazaar βιβλίου υπέρ του Γηροκομείου Βόλου. Τα βιβλία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.

Ωράριο λειτουργίας της ς και του bazaar: Πρωί 10.30 -13.30. Απόγευμα 17.30 -21.00. Είσοδος ελεύθερη. Σχολεία με προσυνεννόηση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση