Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκθεση Μαγνησιώτικου βιβλίου και περιοδικού εντύπου
Έκθεση Μαγνησιώτικου  βιβλίου και περιοδικού εντύπου

Έκθεση Μαγνησιώτικου βιβλίου και περιοδικού εντύπου

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6 μ.μ. στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλου (Κοραή – Αργοναυτών) θα γίνει η Έναρξη της 1ης Έκθεσης Παμμαγνησιακού Βιβλίου που διοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ) μαζί με άλλους φορείς του Βόλου και είναι αφιερωμένη στους Άνθιμο Γαζή και Γρηγόριο Κωνσταντά .

Η Έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της και θα διαρκέσει από τις 24 έως τις 30 Οκτωβρίου 2016, με κύριο σκοπό να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστή σε μικρούς και μεγάλους η σύγχρονη βιβλιακή παραγωγή αλλά και η παλαιότερη .

Στην έναρξη ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του ΚΕΒΙΜΑΣΥ θα κάνει μία σύντομη ομιλία με θέμα «Η σημασίας της Έκθεσης πολυθεματικού βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων για την παιδεία και τον πολιτισμό του τόπου».

Την Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειο» θα γίνει παρουσίαση των Βολιωτών Συγγραφέων που εμφανίστηκαν στη για παιδιά την τελευταία πενταετία.

Στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο χώρο της έκθεσης θα οργανωθεί bazaar βιβλίου υπέρ του Γηροκομείου Βόλου. Τα βιβλία θα διατεθούν σε συμβολική τιμή.

Ωράριο λειτουργίας της έκθεσης και του bazaar: Πρωί 10.30 -13.30. Απόγευμα 17.30 -21.00. Είσοδος ελεύθερη. Σχολεία με προσυνεννόηση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση