Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκθεση DOMOTEC 2017 στο Metropolitan Expo από 7 έως 9 Απριλίου 2017
Έκθεση DOMOTEC 2017 στο Metropolitan Expo από 7 έως 9 Απριλίου 2017

Έκθεση DOMOTEC 2017 στο Metropolitan Expo από 7 έως 9 Απριλίου 2017

Το Επιμελητήριο ς ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι από τις 7 έως τις 9 Απριλίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η ολοκληρωμένη έκθεση ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας για το , το κατάστημα και το ξενοδοχείο, DOMOTEC 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο αεροδρόμιο Ελ. .

Πρόκειται για μία έκθεση που στοχεύει στην ολοκληρωμένη του κλάδου και τη δημιουργία ενός κέντρου ς και ς όλης της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ παράλληλα με τη DOMOTEC 2017 θα πραγματοποιηθούν οι εκθέσεις BUILDIND GREEN και WATER & WASTE by ECOTEC, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική για την ελληνική αγορά.

Η έκθεση παρουσιάζει σε βάθος όλες τις κατηγορίες δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από σημαντικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, όπως: Δομικά υλικά και Μηχανήματα επεξεργασίας τους, Μονωτικά υλικά, Συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, Κουφώματα, Προκατασκευασμένες οικίες, Είδη ς, Συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού, Δάπεδα και επενδύσεις τοίχων, Ηλιακοί συλλέκτες, Εργαλεία, Αυτοματισμοί, Οικιακά φωτοβολταϊκά, Τεχνικές – κατασκευαστικές εταιρείες, Ηλεκτρολογικό υλικό, Φωτισμός Led, Τηλεπικοινωνιακό και Ηλεκτρονικό υλικό, Εσωτερικός – Εξωτερικός φωτισμός, Τεχνολογίες διαχείρισης νερού, απορριμμάτων και αποβλήτων.

Η έκθεση δημιουργεί τον ιδανικό χώρο ς της αγοράς δόμησης, ανακαίνισης και εξοικονόμησης ενέργειας που προσελκύσει σταθερά τους του κλάδου.

Αποτελεί την ολοκληρωμένη έκθεση στο χώρο της ανακαίνισης, δόμησης και εξοικονόμησης ενέργειας με τη μεγαλύτερη εμπορική αποτελεσματικότητα.

Συγκεντρώνει μία ευρεία γκάμα προϊόντων με την ταυτόχρονη διοργάνωσή της με συναφείς εκθέσεις.

Επωφελείται από την υψηλή επισκεψιμότητα, την ποιότητα και τη συνάφεια των επισκεπτών της κοινής διοργάνωσης.

Υποστηρίζεται από ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις ς ενδιαφέροντος θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210-94700 (Εσωτ. 5),Ελένη Πασχάλη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση