Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 13.30 , για την εμποροπανήγυρη, ενώ για το ίδιο θέμα θα προηγηθεί συνεδρίαση της ΕΠΖ και της Οικονομικής Επιτροπής στις 12.00 και 12.30 αντίστοιχα.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, είναι ακόμη στενότερα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αναφέρεται στη λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Το ίδιο θέμα αναμένεται να εγκριθεί από την Επιτροπή στις 12.30 το μεσημέρι.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την απόφαση για την οργάνωση, χωροθέτηση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με κάποιες ασάφειες που υπήρχαν. Θα προηγηθεί η έγκρισή του από την στις 12.00 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση