Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 13.30 , για την , ενώ για το ίδιο θέμα θα προηγηθεί συνεδρίαση της ΕΠΖ και της ς Επιτροπής στις 12.00 και 12.30 αντίστοιχα.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της ς από την Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, είναι ακόμη στενότερα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αναφέρεται στη λήψη κανονιστικής ς σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ' αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της ς Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Το ίδιο θέμα αναμένεται να εγκριθεί από την στις 12.30 το μεσημέρι.

Επίσης, το Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την κανονιστική απόφαση για την οργάνωση, χωροθέτηση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ' αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με κάποιες ασάφειες που υπήρχαν. Θα προηγηθεί η έγκρισή του από την στις 12.00 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση