Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 13.30 , για την εμποροπανήγυρη, ενώ για το ίδιο θέμα θα προηγηθεί της ΕΠΖ και της Οικονομικής Επιτροπής στις 12.00 και 12.30 αντίστοιχα.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, είναι ακόμη στενότερα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αναφέρεται στη λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Το ίδιο θέμα αναμένεται να εγκριθεί από την στις 12.30 το μεσημέρι.

Επίσης, το αναμένεται να εγκρίνει την για την οργάνωση, χωροθέτηση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με κάποιες ασάφειες που υπήρχαν. Θα προηγηθεί η έγκρισή του από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής στις 12.00 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση