Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη συνεδρίαση για το παζάρι αύριο στο Δ.Σ. Βόλου

Έκτακτη του Δημοτικού Συμβουλίου , θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 13.30 , για την εμποροπανήγυρη, ενώ για το ίδιο θέμα θα προηγηθεί της ΕΠΖ και της Οικονομικής Επιτροπής στις 12.00 και 12.30 αντίστοιχα.

Το κατεπείγον της συνεδρίασης έγκειται στο γεγονός ότι, κατόπιν της εν μέρει ακύρωσης της απόφασης από την Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, είναι ακόμη στενότερα τα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση των διαδικασιών μέχρι την έναρξη της εμποροπανήγυρης.

Το πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης αναφέρεται στη λήψη κανονιστικής απόφασης σχετικά με την οργάνωση, τις προϋποθέσεις λειτουργίας και τον καθορισμό όρων για τη διάθεση και κατακύρωση χώρων εκμίσθωσης της ετήσιας εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Το ίδιο θέμα αναμένεται να εγκριθεί από την στις 12.30 το μεσημέρι.

Επίσης, το Συμβούλιο αναμένεται να εγκρίνει την για την οργάνωση, χωροθέτηση και λειτουργία της εμποροπανήγυρης, σε συμμόρφωση της υπ’ αριθμ. 1188/78798/08-06-2015 απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σχετικά με κάποιες ασάφειες που υπήρχαν. Θα προηγηθεί η έγκρισή του από την στις 12.00 το μεσημέρι.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ομολογία που έριξε αυλαία στο θέατρο 37 ημερών #ΓλυκάΝερά - https://t.co/WIkUfRaZ8h -

  • Στο Βόλο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ #Αρχηγός ΓΕΕΘΑ - https://t.co/vHkjLxwJbJ -

  • Άρση μέτρων: Τι ανοίγει τις επόμενες ημέρες - https://t.co/a7Ygbn7bsY -

"Αλιεύοντας" την είδηση