Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Eκπαιδευτικό σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για επαγγελματίες τουρισμού
Eκπαιδευτικό σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για επαγγελματίες τουρισμού

Eκπαιδευτικό σεμινάριο Ψηφιακών Δεξιοτήτων για επαγγελματίες τουρισμού

Δωρεάν εκπαιδευτικό Ψηφιακών Δεξιοτήτων για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, αλλά και για όσους επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο για να αναπτύξουν την επιχείρησή τους της Google Grow Greek Tourism θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου.

Την Τετάρτη 17 Απριλίου στις 7.00-8.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα εκδηλώσεων) στο κτίριο του Δημαρχείου (Πλατεία Ρήγα Φεραίου 1) με θέμα: “Ψηφιακές Δεξιότητες για ”, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Δήμο Βόλου και την πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism » της Google και σε συνεργασία με την ,το Σύλλογο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Ξενώνων Ν. Μαγνησίας και το Σύλλογο Εστίασης Μαγνησίας.

Μέσα από τo σεμινάριο, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για επιτυχημένα παραδείγματα ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και για τη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους όλο το χρόνο, όπως η διαμόρφωση μιας ιστοσελίδας φιλικής προς όλες τις συσκευές, η παρουσία τους σε ψηφιακούς τοπικούς καταλόγους, η χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, κ.λπ.

Η πρωτοβουλία «Grow Greek Tourism Online» της Google πραγματοποιεί επίσης τόσο κατ’ ιδίαν συναντήσεις όσο και ομαδικά σεμινάρια σε ψηφιακές δεξιότητες σε συνεργασία με την , με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων της περιοχής όλο το χρόνο. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και εντάσσεται στις δράσεις της Εθνικής Συμμαχίας για την Ενίσχυση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων και της Εργασίας στην .

Εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε πώς μπορείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο και τα δωρεάν εργαλεία που είναι διαθέσιμα, δηλώστε συμμετοχή στο g.co/greektourism-thessalia, καθώς λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το g.co/greektourism ή στείλτε μας e-mail στο thessalia@ggto.gr.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρυσό μετάλλιο για τον Ανδρέα Κεχαγιά #ΑνΚεχαγιάς - https://t.co/SnEQ75ARzJ -

  • Ομόφωνη έγκριση των πεπραγμένων του ΔΣ του Πολιτιστικού Αναπτυξιακού Συλλόγου  Παλιουρίου - Ο Άγιος Νικόλαος … - https://t.co/alJQf7LY7F -

  • #Γαστροσκοπήσεις -κολοσκοπήσεις στη  Σκόπελο #Γαστροσκοπήσεις - https://t.co/8WIXIwqx5x -

"Αλιεύοντας" την είδηση