Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την ΕΟΔ Μαγνησίας
Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών από την ΕΟΔ Μαγνησίας

Tο τμήμα Πρώτων Βοηθειών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μαγνησίας διοργανώνει πλήρη και πιστοποιημένη εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών υπό την αιγίδα του διεθνούς φορέα πιστοποίησης EMP Medic First Aid.

Με την επιτυχή ολο της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν Πιστοποίηση παροχέα Πρώτων Βοηθειών, διεθνώς αναγνωρισμένη. Επίσης η πιστοποίηση θα συνοδεύεται και από ταυτότητα παροχέα Πρώτων Βοηθειών με προσωπικό Αρ. μητρώου στον οργανισμό.

Η εκπαίδευση θα περιλαμβάνει:

-Θεωρητική εκπαίδευση με ενημερωτικά στοιχεία για την πανδημία -19 (τρόποι ς – προφύλαξης) καθώς και οι διαφοροποιήσεις στον αλγόριθμο του BLS/AED.

-Πρακτική εκπαίδευση στα Μέσα Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π) (σωστή χρήση της μάσκας, γαντιών κ.α.)

-Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)

-Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή (ΑΕΑ)

-Πλάγια Θέση Ασφαλείας ή Θέση Ανάνηψης,

καθώς και ένα μεγάλο φάσμα από Βασικές Πρώτες Βοήθειες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη τόσο σε θεωρητικό όσο και πρακτικό επίπεδο χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Κάποια από τα αντικείμενα που εμπεριέχονται είναι:

Αντιμετώπιση Αιμορραγιών,

Σοκ,

ς,

Πνιγμονής,

Πνιγμού,

Διαβήτη,

Λιποθυμίας,

Εγκεφαλικού,

Εγκαυμάτων,

Εμφράγματος

Νομική Κάλυψη στην παροχή Πρώτων Βοηθειών

κ.α.

Επίσης το εμπεριέχει και πρακτική εκπαίδευση στις για παιδιά και βρέφη.Το είναι διάρκειας 16 ωρών και θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12/09/20 & 13/09/20 στην πόλη του Βόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, (κόστος και κράτηση θέσης) στο σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στo παρακάτω τηλ. (6981320360) καθημερινά 18:00 -21:00 (εκτός Κυριακής).

Λόγω ότι οι θέσεις θα είναι πολύ περιορισμένες λόγω της εναρμόνισης με του κανόνες ασφαλείας του και του Π.Ο.Υ σχετικά με την διεξ σεμιναρίων, κάντε κράτηση το συντομότερο δυνατόν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση