Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων
Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων

Την σύγκληση της 3ηςΤκτικής Εκλογοπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2015 , όπως από το καταστατικό απορρέει και την όρισε για την Κυριακή 1η οεμβρίου 2015 και 11.00 το πρωί, στην Παιδόπολη «Αγία Σοφία», στην Αγριά Βόλου, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αποφοίτων Παιδοπόλεων, στη συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2015.

Προσκαλούνται τα μέλη να προσέλθουν , ενώ η ημερήσια διάταξη της 3ηςΤακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης 2015 , είναι η ακόλουθη:

• Εκλογή Προεδρείου.
• Διοικητικός του απερχόμενου Δ.Σ. για τα έτη 2011 έως 2015.
• Οικονομικός των χρήσεων 2011 έως 2015.
• Καθιέρωση περαιτέρω της ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο www.paidopοlis.gr , η οποία ήδη συγκεντρώνει πάρα πολλές επισκέψεις.
• Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
• Ερωτήσεις επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού καθώς και της έκθεσης της Ε.Ε.
• Εγκρίσεις διαδοχικά, του Διοικητικού απολογισμού, του Οικονομικού απολογισμού και της έκθεσης της Ε.Ε.
• Απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.
• Προτάσεις – υποδείξεις των μελών για θέματα του Συλλόγου.
• Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
• Ορισμός ημερομηνίας εκλογών και ενημέρωση για την διαδικασία της.
• Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.

Όλα τα μέλη του Συλλόγου , αλλά και όσοι θέλουν να εγγραφούν και να συνδράμουν στις προσπάθειές και τους στόχους, να προσπαθήσουν να είναι παρόντα την ημέρα αυτή στις εργασίες της 3ης Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης, ώστε να ακουστεί ο απολογισμός του Δ.Σ. και στη συνέχεια να διεξαχθεί μια εποικοδομητική κριτική επί των πεπραγμένων και να ακουστούν νέες ιδέες και δράσεων.

Θα προσφερθεί σε όλα τα μέλη του και τους φίλους του Συλλόγου που θα προσέλθουν, καφέ, τσάι, χυμούς και βουτήματα.

Προπάντων όμως , παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. και την Εξελεγκτική Επιτροπή να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη 3η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση και να παρακινήσουν τα μέλη των οικογενειών τους και κάθε Παιδοπολίτη ή φίλο της Παιδόπολης «Αγία Σοφία», για να βρεθούν κοντά μας την ημέρα αυτή.

ιοικητικό Συμβούλιο θα αισθανθεί ιδιαίτερη χαρά και τιμή αν οι φίλοι που προσέρχονται στις εκ και εκφράζουν την συμπάθεια και την συμπαράστασή τους να τιμήσουν με την παρουσία τους.

Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ενμδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα των μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου , καθώς και με email στα: info@paidopolis.gr – ntsoukas@gmail.com – yiankar@yahoo.gr -a.maninis@yahoo.gr

     Προσδοκία όλων είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που  θα προκύψει  από τις εκλογές που θα οριστούν να συνεχίσει την ανοδική  του Συλλόγου και να φροντίσει για την παραπέρα υλοποίηση των σκοπών και των στόχων του. 
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση