Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκλογές στο Ορφανοτροφείο Βόλου
Εκλογές στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Εκλογές στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Όλ τ μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας υ καλεί η Δημοτική Αρχή του να προσέλθουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας εννεαμελούς ς στο Ίδρυμα.

Όπως αναφέρεται “Μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας, με τις αυτές παρέχεται η ευκαιρία στο Ίδρυμα να «ανοίξει» τις πόρτες του στην τοπική και να προχωρήσει με και νομιμότητα σε μια εύρυθμη λειτουργία, που στόχο και σκοπό θα έχει αποκλειστικά τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών για τα που φιλοξενούνται σε αυτό.

Όλα λοιπόν τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου, ας προσέλθουν και ας ασκήσουν το δικαίωμά τους αυτό, επιλέγοντας ανάμεσα από τους 21 υποψηφίους, εκείνους που αξιολογούν ως ικανότερους και αποτελεσματικότερους για να διοικήσουν το Ίδρυμα, για να το αναβαθμίσουν αξιοποιώντας τους σημαντικούς οικονομικούς όρους που έχει και να το καταστήσουν πρότυπο λειτουργίας, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος.

Μοναδικός, αποκλειστικός, γνώμονας των επιλογών τους οφείλουν να είναι τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα του Ιδρύματος και των παιδιών του.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση