Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας
Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας

Για το επερχόμενο Συνέδριο του κόμματος

 

Το Σάββατο και τη Κυριακή (2-3/4/2022) θα διεξαχθούν στα γραφεία του κόμματος (Βόλο, Ν. Ιωνία, Αλμυρό και σε άλλες περιοχές της Μαγνησίας) οι για την ανάδειξη αντιπροσώπων εν όψει του προσεχούς συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ.

Η διαδικασία αποτελεί μια πολύ σημαντική στιγμή στην της αγωνιστικής αναδιάταξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με στόχο την δημιουργία των προϋποθέσεων για την στην πράξη των αντιδραστικών ενεργειών της Κυβέρνησης ΝΔ, η οποία μετά την ολοκληρωτική αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας παρατηρεί αδιάφορα την έκρηξη της ακρίβειας χωρίς να πάρει κανένα μέτρο για αυτή και για την επερχόμενη επισιτιστική κρίση.

Η ενωτική μαχητική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προς το συνέδριό του αποτελεί την ισχυρότερη απόδειξη ότι η νίκη στις επερχόμενες και ο σχηματισμός κυβέρνησης προοδευτικών δυνάμεων, είναι μια απολύτως ρεαλιστική όσο και αναγκαία προοπτική.

Απάντηση κατά Μπέου

Σε σχέση με το πρόσφατο χυδαιογράφημα που έγραψαν οι λογογράφοι του Μπέου εναντίον των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Μαγνησίας, έχουμε να δηλώσουμε ότι, ΠΡΟΔΗΛΩΣ ό,τι συνδέεται με τον Μπέο ταυτίζεται με τη λέξη “ΑΔΗΛΩΣ”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση