Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας
Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας

Εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας

Η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ «Απ. Πλαγεράς», ενόψει των εκλογών για τα υπηρεσιακά συμβούλια την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016 από 8.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., ψηφίζουν για την ανάδειξη  εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Όπως αναφέρει, στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, ψηφίζουμε συναδέλφους που μπορούν να στηρίξουν το θεσμό με ανιδιοτέλεια, εντιμότητα, γνώση και ικανότητα.
«Ψηφίζουμε συναδέλφους που μπορούν να αντιμετωπίσουν και να λύσουν ζωτικά προβλήματά μας, και όχι κομματάρχες και άσχετους με τα υπηρεσιακά θέματα.
Ψηφίζουμε αγωνιστές στην πράξη και όχι στα λόγια που το απέδειξαν απορρίπτοντας μέχρι και οργανισμούς κομμέ και ραμέ στα μέτρα των Δημάρχων.
Ψηφίζουμε ανθρώπους που ενδιαφέρονται και όχι εκείνους που στήνουν παιχνιδάκια «νίπτοντας τας χείρας τους» για καυτά θέματα.
Ψηφίζουμε αυτούς που σταθερά στέκονται στο πλευρό των συναδέλφων αδιαφορώντας για τις συνέπειες και όχι εκείνους που βολέυονται με αλισβερίσια», αναφέρουν.

Τα ψηφοδέλτια που στηρίζει η Συσπείρωση Δημοτικών Υπαλλήλων ΟΤΑ Μαγνησίας «Απ. Πλαγεράς» είναι τα εξής:

ΜΟΙΜΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

 1. Aναγνώστου ικόλαος του ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ
 2. Αναγνώστου Πολυξένη (Τζένη) του Χρήστου ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
  3.Καραμανλή Αγλαία (Αίγλη) του Κωνσταντίνου ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
  4.Καψάλη Παναγιώτα (Γιώτα) του Ευθυμίου ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
  5.Κωστίμπα Ανδρομάχη (Mάχη) του Βασιλείου ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ
 3. Μεταφτσής Αλέκος του Απόστολος ΒΟΛΟΥ
 4. Οικονόμου Γιώργος του Δημητρίου ΖΑΓΟΡΑΣ-ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
  8.Παπαδήμος Γιώργος του Αθανάσίου ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
  9.Παντελίδου Παρθένα (Πόπη) του Θεοφάνη ΒΟΛΟΥ
  10.Σταματίου Χρήστος του Θεοδώρου ΣΚΙΑΘΟΣ
  11.Στάχτου Ευθαλία (Θάλεια) του Παναγιώτη BOΛΟΥ
  12.Τσούπρος Άγγελος του Δημητρίου ΒΟΛΟΥ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΑΧ

1.Βαριάμη Ζωή του Χρήστου ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου
2.Γιάτσιος Κωνσταντίνος του Αθανασίου ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ
3.Γκαραγκούνης Παναγιώτης του Κωνσταντίνου ΒΟΛΟΥ
4.Κατσιφός Γιώργος του Αθανασίου ΒΟΛΟΥ
5. Ηλιοπούλου Ευαγγελία (Λίτσα )του Γεωργίου ΒΟΛΟΥ
6.Παπαγεωργίου Ιωάννης (Τζαννέτος) του Αθανασίου ΒΟΛΟΥ
7.Τσικρικώνη Διαλέττα (Λέτα ) του Γεωργίου ΖΑΓΟΡΑΣ ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ
8.Χριστοδούλου Δημήτρης του Βασιλείου ΒΟΛΟΥ
9.Χαλαστάρας Ευστάθιος (Στάθης) του Γεωργίου ΒΟΛΟΥ

H ΔΑΣ ΟΤΑ

Την ερχόμενη Τρίτη 13 Δεκέμβρη 2016 πραγματοποιούνται οι εκλογές σε όλους τους Δήμους της Μαγνησίας για την ανάδειξη των αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Σε διακήρυξη της παράταξης για τις εκλογές τονίζεται ότι το θεσμικό – νομικό πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων κινείται στα πλαίσια των αποφάσεων και της πολιτικής που χαράσσουν κάθε φορά το κράτος και οι κυβερνήσεις, κινείται στα πλαίσια του αντιδραστικού Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα. Πλειοψηφία στα Υπηρεσιακά Συμβούλια έχει η εκάστοτε κυβέρνηση, αφού τα 3 από τα 5 μέλη είναι διορισμένα.

«Οι αιρετοί που εκλέχτηκαν με τα ψηφοδέλτια της ΔΑΣ ΟΤΑ που στήριξε το ΠΑΜΕ, έδωσαν τη μάχη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων, ενημέρωσαν, αποκάλυψαν, υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπεια των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις άδικες, αντεργατικές αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών.

Δεν έχουν καμία δέσμευση απέναντι σε καμιά διοίκηση, δε λειτουργούν στη βάση προσωπικών εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών.

Δεν υπηρέτησαν από κανένα πόστο και με κανένα τρόπο τις αντιλαϊκές πολιτικές καμιάς κυβέρνησης, δεν τους συνδέει κανένας ομφάλιος λώρος με αυτές.

Είμαστε η μόνη δύναμη που δεν καλλιεργούμε αυταπάτες για το ρόλο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων, η μόνη δύναμη που λέμε ότι χωρίς ισχυρό κίνημα που θα συγκρούεται αποφασιστικά με κάθε αντιδραστική-, δεν μπορείς να υπερασπιστείς τα δικαιώματα των εργαζομένων και στο πλαίσιο των Υπηρεσιακών Συμβουλίων», τονίζει η παράταξη.

Όλες οι άλλες δυνάμεις θεωρούν δεδομένη την και τους νόμους που διέπουν τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, σπέρνουν αυταπάτες για το ρόλο τους. Γι' αυτό εξάλλου στη συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων κατεβαίνουν μαζί, σε ενιαία ψηφοδέλτια. Οι αιρετοί όλων των άλλων δυνάμεων έχουν «αποδεχτεί» την αξιολόγηση και έχουν γίνει αξιολογητές, αφού βάζουν κανονικά βαθμό στους υποψήφιους διευθυντές και προϊσταμένους που κρίνονται από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια. Έχουν εγκρίνει μαζί με τα διορισμένα μέλη όλους τους αντεργατικούς Οργανισμούς των Δήμων, που αποδέχονται την κατάργηση θέσεων και αρμοδιοτήτων, τις κουτσουρεμένες παροχές στους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα γενικότερα.

Βασικό κριτήριο ψήφου και για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κατά τη γνώμη μας, είναι ποιο κίνημα μπορεί να αντιπαλέψει και να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική, αναφέρει η ΔΑΣ – ΟΤΑ.

Κίνημα που αποδέχεται σαν δεδομένους τους αντιλαϊκούς νόμους ή κίνημα που παλεύει να τους ανατρέψει, μέσα και έξω από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια;
Κίνημα που «αναθέτει» τάχα στους αιρετούς και στις συνδικαλιστικές ηγεσίες να λύσουν τα προβλήματα ή κίνημα που παλεύει για τη συσπείρωση των εργαζομένων στα σωματεία, στις Γενικές Συνελεύσεις, στον αγώνα, σε συμμαχία με τα λαϊκά στρώματα;

Κίνημα που θα αποδέχεται τον νέο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, τον Ελεγκτή Νομιμότητας, το Οικονομικό Παρατηρητήριο και όλο το ισχύον αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο, που έχει επιβληθεί στους Δήμους για την ενίσχυση της λειτουργίας τους με ιδιωτικοοικονομικά και την εξυπηρέτηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων ή κίνημα κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Κίνημα που να παλεύει κατά των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων ή κίνημα που σπέρνει αυταπάτες για μια «άλλη, καλή» αξιολόγηση, στα πλαίσια του κυρίαρχης αντιλαϊκής πολιτικής, όπως προτείνουν από κοινού η πλειοψηφία της ΠΟΕ-ΟΤΑ και της ΑΔΕΔΥ.

Κίνημα που θα παλεύει για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παιδεία, υγεία, για καθολική κοινωνική ασφάλιση, για τα συμφέροντα των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων ή κίνημα που υπηρετεί τη στρατηγική της ανταγωνιστικότητας, που σημαίνει τσακισμένα μεροκάματα, φοροληστεία, φτώχεια για το λαό και τεράστια κέρδη για τους τραπεζίτες και τα μονοπώλια;

Το ψηφοδέλτιο υποψηφίων αιρετών της Δ.Α.Σ τακτικού προσωπικού για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ) ΟΤΑ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΡΜΑΜΕΝΤΟΥ ΚΥΡΑΤΣΟΥΛΑ
ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΡΑΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΣΙΔΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΑΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΤΟΜΑΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΤΣΙΦΛΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

Το ψηφοδέλτιο υποψηφίων αιρετών της Δ.Α.Σ προσωπικού Ι.Δ.Α.Χ. για το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Ν. Μαγνησίας»

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ (Δ.Α.Σ) ΟΤΑ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΒΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΒΑΣ
ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΚΑΡΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΚΑΡΥΔΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΚΟΥΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΠΑΤΣΚΙΝΗΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΚΕΝΤΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΑΣΗΜΩ
ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ
ΤΣΑΛΟΥΧΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση