Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική  εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ ς & Σποράδων την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 8.30 μ.μ. στην συνεδριακή αίθουσα «» του ξενοδοχείου Volos Palace.

 

Η πραγματοποιείται με σκοπό φιλανθρωπικό υπέρ του Σωματείου Συμς Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

 

Τη θα διανθίσουν καλλιτεχνικά η μουσικός – ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου και η χορευτική ομάδα της Βάσως Τηλιοπούλου «Chorus Line», ενώ χριστουγεννιάτικα εδέσματα, οίνος και δώρα έρχονται να συμπληρώσουν την γιορτινή ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  , καλώντας όλους τους στην εορταστική αυτή εκδήλωση, δηλώνει σχετικά: «Σε συνέχεια της επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας πέρυσι υπέρ των Ιδρυμάτων της περιοχής μας (Ορφανοτροφείο, και Ίδρυμα Ειδικών Παίδων Άσπρες Πεταλούδες) και με υψηλή την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, αναλάβαμε και φέτος σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εορταστικής Εκδήλωσης αυτή τη φορά υπέρ του Σωματείου Συμς Κρατουμένων Βόλου Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.

 

Σκοπός  είναι, πέρα από το να δημιουργηθεί εορταστικό κατάνυξης εν μέσω δύσκολων καιρών που διανύουν όλοι και να ευαισθητοποιηθούν όλοι υπέρ του ανωτέρω Σωματείου το οποίο συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως κυρίως σε απόρους κρατουμένους κι αποφυλακισθέντες της περιοχής, μα κι άλλων φυλακών της πατρίδας όπου αποστέλλει διάφορα αναγκαία είδη υπέρ των απόρων εγκλείστων.

 

Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία.»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση