Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων
Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική εκδήλωση ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας – ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων

Εορταστική  ενόψει της Πρωτοχρονιάς διοργανώνει η Θεσσαλίας – & Σποράδων την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 ώρα 8.30 μ.μ. στην συνεδριακή αίθουσα «» του ξενοδοχείου Volos Palace.

 

Η γιορτή πραγματοποιείται με σκοπό φιλανθρωπικό υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ».

 

Τη γιορτή θα διανθίσουν καλλιτεχνικά η μουσικός – ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου και η χορευτική ομάδα της Βάσως Τηλιοπούλου «Chorus Line», ενώ χριστουγεννιάτικα εδέσματα, οίνος και δώρα έρχονται να συμπληρώσουν την γιορτινή της βραδιάς.

Η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας  , καλώντας όλους τους πολίτες στην εορταστική αυτή , δηλώνει σχετικά: «Σε συνέχεια της επιτυχημένης χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που υλοποιήθηκε από την Θεσσαλίας πέρυσι υπέρ των Ιδρυμάτων της περιοχής μας (Ορφανοτροφείο, Γηροκομείο και Ίδρυμα Ειδικών Παίδων ) και με υψηλή την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, αναλάβαμε και φέτος σε με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εορταστικής Εκδήλωσης αυτή τη φορά υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.

 

Σκοπός  είναι, πέρα από το να δημιουργηθεί εορταστικό κλίμα κατάνυξης εν μέσω δύσκολων καιρών που διανύουν όλοι και να ευαισθητοποιηθούν όλοι υπέρ του ανωτέρω Σωματείου το οποίο συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως κυρίως σε απόρους κρατουμένους κι αποφυλακισθέντες της περιοχής, μα κι άλλων φυλακών της πατρίδας όπου αποστέλλει διάφορα αναγκαία είδη υπέρ των απόρων εγκλείστων.

 

Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία.»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σκότωσαν την #φώκια "Κωστής" μασκότ της Αλοννήσου #φώκια - https://t.co/gC4Q1WO71W -

  • Mε οξύ έμφραγμα 29χρονος Βολιώτης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας #οξύέμφραγμα - https://t.co/nIx5MNzTqC -

  • Μηχανική βλάβη στο "#Ερατώ"  #Ερατώ - https://t.co/Ty4bdxlnrC -

"Αλιεύοντας" την είδηση