Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς
Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς

Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στις 11 το πρωί, ανήμερα της επετείου, στο Μνημείο της ς Αντίστασης στην Πλατεία Ρήγα ου (πίσω από το Βόλου και δίπλα από το περίπτερο του ΕΟΤ).

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στους τόπους μαρτυρίου και θυσίας για την ελευθερία και συγκεκριμένα στις Φυλακές Αλεξ, στην Πλατεία Ελευθερίας και στην , ενώ το απόγευμα στις 5.30 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των ομαδικώς εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στο 6ο χλμ της οδού Βόλου-Λάρισας, σημεία όλα ς και μνήμης της νεότερης ιστορίας του Βόλου.

Οι επετειακές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την υποστολή της ς στις 5.30 το απόγευμα στο Ηρώον στην του Βόλου ενώ η υποστολή θα γίνει στις 5.30 το πρωί και στη συνέχεια στις 7.00 το πρωί η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα παιανίσει τον Εωθινό στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό που καλείται και φέτος να υποστηρίξει με την παρουσία του τη της ιστορικής μνήμης του Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση