Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς
Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς

Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής από το Δήμο Βόλου για τη 71η επέτειο Απελευθέρωσης του Βόλου από τους Γερμανούς

Οι θα ξεκινήσουν με και κατάθεση στεφάνων στις 11.00 το πρωί, ανήμερα της επετείου, στο Μνημείο της ς Αντίστασης στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου (πίσω από το και δίπλα από το του ΕΟΤ). Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στους τόπους μαρτυρίου και θυσίας για την ελευθερία και συγκεκριμένα στις Φυλακές Αλεξάνδρας, στην και στην Κίτρινη Αποθήκη, ενώ το απόγευμα στις 5.30 θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των ομαδικώς εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς στο 6ο χλμ της οδού -Λάρισας, σημεία όλα αναφοράς και μνήμης της νεότερης ιστορίας του .

Οι επετειακές θα ολοκληρωθούν με την υποστολή της σημαίας στις 5.30 το απόγευμα στο ν στην παραλία του Βόλου ενώ η υποστολή θα γίνει στις 5.30 το πρωί και στη συνέχεια στις 7 το πρωί η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα παιανίσει τον Εωθινό στους κεντρικούς δρόμους των πόλεων του Βόλου και της Νέας Ιωνίας.
Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό που καλείται και φέτος να υποστηρίξει με την παρουσία του τη διάσωση της ιστορικής μνήμης του Βόλου.

"Αλιεύοντας" την είδηση