Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδηλώσεις Επιτροπής Μαγνησίας για στήριξη του “ΟΧΙ”
Εκδηλώσεις Επιτροπής Μαγνησίας για στήριξη του “ΟΧΙ”

Εκδηλώσεις Επιτροπής Μαγνησίας για στήριξη του “ΟΧΙ”

Νέα μεγάλη συγκέντρωση διοργανώνει την Παρασκευή 3 Ιουλίου στις 8.30 μμ στην παραλία, στο Άγαλμα, η Επιτροπή Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ, στην διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν μέλη της Επιτροπής και θα μεταδοθεί από γιγαντοοθόνη η ομιλία του πρωθυπουργού Α.

Κλιμάκια της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ στα οποία συμμετέχουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, περιοδεύουν σε όλο τον νομό συζητώντας με τους πολίτες εξηγώντας την τεράστια σημασία της μάχης για την δημοκρατία και την προοπτική του τόπου που δίνεται την .

Χτες Τετάρτη 1 Ιουλίου κλιμάκια στα οποία συμμετείχαν οι βουλευτές Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Κώστας Δελημήτρος περιόδευσαν στο κέντρο και τις γειτονιές της Ν. Ιωνίας

Την ίδια μέρα κλιμάκιο της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ και η Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου περιόδευσαν στην Ζαγορά

Την Τετάρτη 1 Ιουλίου το βράδυ έγινε στο αμφιθέατρο με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ με κεντρικό ομιλητή το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Σκορίνη, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα Πέμπτη 2 Ιουλίου το πρωί, επίσκεψη σε Μηλιές Αφέτες και Νεοχώρι πραγματοποιεί συνεργείο της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ με την συμμετοχή της Κατερίνας Παπανάτσιου. Η Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ το απόγευμα θα βρίσκεται σε Βελεστίνο Ριζόμυλο, Κανάλια και Στεφανοβίκειο, ενώ κλιμάκιο με τον βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλλή θα βρίσκεται στην Αργαλαστή το απόγευμα.

Περιοδεία στην Σκιάθο πραγματοποιεί σήμερα ο βουλευτής Κώστας Δελημήτρος, ενώ ο βουλευτής Αλέξανδρος Μεικόπουλος και μέλη της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ βρίσκονται στην λαϊκή αγορά της Ν. Ιωνίας.

Αύριο Παρασκευή 3 Ιουλίου μέλη της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ μαζί με την βουλευτή -Κωστοπούλου επισκέπτονται την Αλόννησο και την Σκοπελο, ενώ στην πόλη του Αλμυρού και στην λαϊκή αγορά θα περιοδεύσουν κλιμάκιο της Επιτροπής με τους βουλευτές Αλέξανδρο Μεικόπουλο και Κατερίνα Παπανάτσιου.

Οι ίδιοι βουλευτές και θα είναι το βράδυ ομιλητές στην εκδήλωση-συζήτηση που διοργανώνει η Επιτροπή Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ στις 8μμ στο Εργατικό Κέντρο Αλμυρού. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν και Εκπρόσωποι της Κυβέρνησης.

Συνεχείς περιοδείες πραγματοποιούνται από μέλη της Επιτροπής Μαγνησίας για την στήριξη του ΟΧΙ, στο κέντρο, τις γειτονιές και την αγορά του Βόλου. Η μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας ανταποκρίνεται με θέρμη δείχνοντας πως είναι αποφασισμένοι την να στείλουν ηχηρό μήνυμα σε και Ευρώπη.

Στον Βόλο, το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί νέα μεγάλη συγκέντρωση της Επιτροπής, στην διάρκεια της οποία θα μεταδοθεί από γιγαντοοθόνη η ομιλία του πρωθυπουργού Α.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση