Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»
Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»

Εκδήλωση με θέμ « μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη», διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου, το ς. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πολιτικός Επιστήμονας – Κοινωνιολόγος, κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ ς (2ας οεμβρίου – Ξενοφώντος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ανοίξει ένας κύκλος συζήτησης από όλους και με όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας, έτσι ώστε στοχευμένα να γίνουν κοινά βήματα για τη δημιουργία των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην οικονομική ανάκαμψη, πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Ο κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σπούδασε Πολιτικές – Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών, διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναγνωρισμένης από τον

Από την ίδρυσή του έως την αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ, αποτέλεσε μία εναλλακτική πρόταση για την πορεία του, η οποία δικαιώθηκε ιστορικά.

Ορισμένα από τα βιβλία του είναι: «Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ΚΚΚΑΣΟΡ, ο Εκφυλισμός ενός Ιστορικού Εγχειρήματος», «Πόλεων και Τόπου Παιδεία», «Αγροφιλία – Αγροτική Αναγέννηση – Νέα Αγροτικότητα», «Ελληνική Ποιότητα και ανάπτυξη – Η Νέα Συμμαχία», «Το Μικρά Ασία Ενώνει – Το Εκβαρβαρίζει – Πόντος η Επιστροφή μιας Πανάρχαιας Ταυτότητας», «Το Ποντιακό Ζήτημα Σήμερα – Αγώνας και Νίκες σε Δύο Μέτωπα», «Ελληνική Πολιτική Παιδεία – Η Πολιτική ως Ανώτερη Τέχνη».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση