Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»
Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»

Εκδήλωση του Επιμελητηρίου Μαγνησίας: «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη»

Εκδήλωση με θέμα «Να μιλήσουμε σοβαρά για την ανάπτυξη», διοργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 27 Μαΐου, το Επιμελητήριο Μαγνησίας. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πολιτικός Επιστήμονας – Κοινωνιολόγος, κ. .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας ( – Ξενοφώντος).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ανοίξει ένας κύκλος συζήτησης από όλους και με όλους τους αρμόδιους φορείς της περιοχής μας, έτσι ώστε στοχευμένα να γίνουν κοινά βήματα για τη των συνθηκών που θα οδηγήσουν στην οικονομική , πάνω σε στέρεες και υγιείς βάσεις.

Ποιος είναι ο

Ο κ. Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σπούδασε Πολιτικές – Οικονομικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης.

Είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ένωσης για τα Δικαιώματα και την Απελευθέρωση των Λαών, διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα, αναγνωρισμένης από τον Ο.Η.Ε.

Από την ίδρυσή του έως την αποχώρησή του από το , αποτέλεσε μία κριτική εναλλακτική πρόταση για την πορεία του, η οποία δικαιώθηκε ιστορικά.

Ορισμένα από τα βιβλία του είναι: «Από το ΠΑ.ΣΟ.Κ στο ΚΚΚΑΣΟΡ, ο Εκφυλισμός ενός Ιστορικού Εγχειρήματος», «Πόλεων και Τόπου Παιδεία», «Αγροφιλία – Αγροτική Αναγέννηση – Νέα Αγροτικότητα», «Ελληνική Ποιότητα και ανάπτυξη – Η Νέα Συμμαχία», «Το Μικρά Ασία Ενώνει – Το Εκβαρβαρίζει – Πόντος η Επιστροφή μιας Πανάρχαιας Ταυτότητας», «Το Ποντιακό Ζήτημα Σήμερα – Αγώνας και Νίκες σε Δύο Μέτωπα», «Ελληνική Πολιτική Παιδεία – Η Πολιτική ως Ανώτερη ».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση