Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης
Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης

Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μαγνησίας με θέμα: Γυναίκες σε θέσεις ευθύνης

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου , ώρα 18:30 στο VOLOS PALACE,  θα ειναι τελικά στο Βόλο η ς Β' Αθηνών, αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού & Αθλητισμού της Ν.Δ.   Άννα Καραμανλή, προκειμένου να συμμετάσχει και να μιλήσει στην εκδήλωση  της γραμματείας υναικείων Θεμάτων  της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν η γραμματέας υναικείων Θεμάτων  Μαρία Συρεγγέλα, ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. και ο  Γ. Καλτσογιάννης, μέλος της Κ.Π.Ε. της Νέας ς.

Το θέμα της εκδήλωσης θα είναι  ‘'ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ''. Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνουν η Μαγνησίας και Σποράδων  , η πρόεδρος Πολιτικού Συνδέσμου Γυναικών Ελλάδας, η γ.γ. του Ινστιτούτου ς Κων/νου Καραμανλή Ζέττα Μακρή, η πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας  Νάνσυ Καπούλα, η διεθνολόγος, μέλος της Γραμματείας Εξωτερικής Πολιτικής & Άμυνας, τομέα Ευρωπαϊκής Πολιτικής της Ν.Δ. Έλενα Αντωνοπούλου και η πρόεδρος Γυναικείου Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Πορταριάς  Αναστασία Αναστασίου. Χαιρετισμό θα απευθύνει και η υπεύθυνη της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας Όλγα Τσιαμήτα.

Εν τω μεταξύ, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας, στη συνεδρίασή της,  χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα ως  «πρωθυπουργό σε πανικό και αποδρομή» όπου εν μέσω της συζήτησης του προϋπολογισμού εμφανίζεται πλέον ως απερχόμενος και πανικόβλητος που προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις να συμμαζέψει τα συντρίμμια της πολιτικής του. Μόνο που τώρα πια δεν τον πιστεύει κανείς. Δίνει παροχές, αφού πρώτα έχει συμφωνήσει μέτρα 9 δισ. ως το 2018. Δηλαδή τα δίνει στον κόσμο για να τα ξαναπάρει από την πίσω πόρτα.

Στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. επισημάνθηκε ακόμη  η σπουδαιότητα των εκλογών του Οικονομικού Επιμελητηρίου της 11ης  Δεκεμβρίου. Η Ν.Δ. παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκ διαδικασία σε έναν από τους κορυφαίους επιστημονικούς φορείς, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως και όλων των κορυφαίων επιστημονικών κι επαγγελματικών φορέων της χώρας.

Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Οικονομικό Επιμελητήριο και παρακολουθώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Οικονομολόγων και Συνεργαζόμενοι (ΔΗ.ΚΙ.Ο.-Σ.) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της Ν.Δ.

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση