Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εκδήλωση λήξης των Σχολών Γονέων
Εκδήλωση λήξης των Σχολών Γονέων

Εκδήλωση λήξης των Σχολών Γονέων

Με αφορμή την λήξη του Ιεραποστολικού έτους, η Τοπική Εκκλησία θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τα μέλη των Ενοριακών Σχολών Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 17/5, στις 11.00 π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, με κεντρικό ομιλητή τον Πρωτ. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, γνωστό στον διαδικτυακό χώρο ως «π. Λίβυος». Ο π. Χαράλαμπος θα μιλήσει με θέμα «Γονείς γεμάτοι ενοχές».

Ο π. Χαράλαμπος είναι έγγαμος κληρικός, που υπηρετεί στον Πύργο Μονοφατσίου Κρήτης, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο, με συλλογή διηγημάτων και το νεώτερο βιβλίο του έχει τίτλο «Όλα είναι δρόμος, ευκαιρίες συμφιλίωσης με τον χαμένο μας εαυτό». Έχει πλούσια και εποικοδομητική παρουσία στον διαδικτυακό χώρο, με άρθρα και κείμενα σχετικά με τους νέους, τους συζύγους και τους γονείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εξιχνιάστηκε κλοπή σε ναό στη Βρύναινα Αλμυρού - https://t.co/ceXzjOEYjp -

  • Νεκρός 78χρονος στο Νεοχώρι - https://t.co/fahNLTz7aq -

  • "Κώδωνα κινδύνου"  για τον κίνδυνο υπερμετάδοσης του κορωναϊού εξαιτίας καταλήψεων στα σχολεία… - https://t.co/kbfujme7pV -

"Αλιεύοντας" την είδηση