Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Eκδήλωση για τους νέους διωγμούς των Χριστιανών
Eκδήλωση για τους νέους διωγμούς των Χριστιανών

Eκδήλωση για τους νέους διωγμούς των Χριστιανών

«Εάν εμένα καταδίωξαν και εσάς θα καταδιώξουν» (Ιωάν. 15,20) Η Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, η agape, το Ορθόδοξο Δίκτυο Ενημέρωσης και η «Μαγνήτων Κιβωτός», διοργανώνουν μεγάλη εκδήλωση για τους νέους διωγμούς των Χριστιανών, την 7/6, στις 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό Δημοτικό Βόλου, «».

Η εκδήλωση, που γίνεται στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας, θα περιλαμβάνει:

  • Ομιλία του Μητροπολίτη κ. ΙΓΝΑΤΙΟΥ
  • Προβολή της ταινίας «ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: το πρόσωπο που άλλαξε την ιστορία του κόσμου»

  • Συναυλία με νοσταλγικούς ήχους της Μεσογείου, με το 15μελές σύνολο “ΡΥΘΜΟΣ”, υπό τη δ/νση του κ. Νικολάου Χιώτογλου και τη συνοδεία της γυναικείας-εφηβικής χορωδίας του Ωδείου Βόλου «ΡΥΘΜΟΣ». Τραγουδούν η Ελεάνα Βαρελά και ο Χρήστος Παπάζογλου. Μαζί τους η μοναδική ερμηνεύτρια .

Σε σχετική ανακοίνωση της Ι.Μ.Δ. αναφέρεται: “Σας καλούμε όλους. Σας θέλουμε όλους κοντά μας. Σας περιμένουμε όλους για να διατρανώσουμε τη θέλησή μας ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Σας περιμένουμε όλους να διακηρύξουμε παντού πως ο είναι μόνον αγάπη, το πνεύμα είναι πνεύμα φιλάνθρωπο, η Μεσόγειος πρέπει να ξαναγίνει θάλασσα ειρήνης και πολιτισμού.

Οι χριστιανοί ξανα-διώκονται. Ο άνθρωπος σταυρώνεται στο όνομα δήθεν του Θεού. Καμία πίστη σε καμιά θρησκεία δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη και τον πόλεμο. Η δεν είναι μέσο προσηλυτισμού, ο πόλεμος δεν μπορεί ποτέ να είναι θρησκευτικός. Η στην φέρνει βία.

Στην βία, την και τον πόλεμο, Ορθόδοξη Εκκλησία, οι χριστιανοί απαντούμε μόνον, εφαρμόζοντας την εντολή του Χριστού προς τους Μαθητές του λίγο πριν το Πάθος και τη φρικτή Σταύρωση: «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΥΕΡΓΕΤΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ!»

Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #ΓΣΒΗΝΙΚΗ - https://t.co/BtayFpxZcm -

  • Συνταγματικός ο Νόμος Χατζηδάκη 4865/20 για την αναμόρφωση των Δασικών Χαρτών - https://t.co/1kZCRb35kQ… -

  • Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας - https://t.co/J8FYmP5vU6… -

"Αλιεύοντας" την είδηση