Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι
Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Η του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο νησί Τρίκερι, την Κυριακή 5 Ιούνη, με θέμα «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής ς, τις εξόριστες στο Τρίκερι».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου την Κυριακή 5 Ιούνη στις 10:00 π.μ. (ταξίδι ως Τρίκερι 1 και 30 λεπτά, κόστος 10 ευρώ). Στις 12 το μεσημέρι ομιλία από την σ. Ελένη Μπέλλου, μέλους του Πολιτικού ραφείου της ΚΕ. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κεντρικής Επιτροπής και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μουσικοθεατρικό από την Κ.Ο. ς, βασισμένο στις αληθινές ιστορίες των κρατουμένων γυναικών όπως καταγράφηκαν σε που βρέθηκαν πολλά χρόνια μετά. Τέλος θα γίνει ξενάγηση στο νησί και στους χώρους όπου διέμεναν οι εξόριστες. Στις 5:30 μ.μ. θα αναχωρήσουμε από το νησί με προορισμό το Βόλο.

ια οποιαδήποτε πληροφορία και δήλωση συμμετοχής μπορεί όποιος θέλει να απευθύνεται στις Κομματικές Οργανώσεις ή και στα γραφεία της Τ.Ο. Βόλου (Π. Μελά 65 με ς, τηλέφωνο 24210 – 33200).

Ιδιαίτερα απευθύνουμε κάλεσμα σε εξόριστες ή απογόνους εξόριστων που μπορεί να έχουν αρχειακό υλικό από την εξορία στο Τρίκερι, να επικοινωνήσουν με την Τ.Ο. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση