Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι
Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Εκδήλωση για τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο νησί Τρίκερι, την Κυριακή 5 Ιούνη, με θέμα «Τιμάμε τις αλύγιστες της ταξικής πάλης, τις εξόριστες γυναίκες στο Τρίκερι».

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει αναχώρηση από το λιμάνι του Βόλου την Κυριακή 5 Ιούνη στις 10:00 π.μ. (ταξίδι ως Τρίκερι 1 ώρα και 30 λεπτά, κόστος 10 ευρώ). Στις 12 το μεσημέρι ομιλία από την σ. Ελένη Μπέλλου, μέλους του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ. Θα ακολουθήσουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου της Κεντρικής Επιτροπής και το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με μουσικοθεατρικό αφιέρωμα από την Κ.Ο. Θεσσαλίας, βασισμένο στις αληθινές ιστορίες των κρατουμένων γυναικών όπως καταγράφηκαν σε ημερολόγια που βρέθηκαν πολλά χρόνια μετά. Τέλος θα γίνει ξενάγηση στο νησί και στους χώρους όπου διέμεναν οι εξόριστες. Στις 5:30 μ.μ. θα αναχωρήσουμε από το νησί με προορισμό το Βόλο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και δήλωση συμμετοχής μπορεί όποιος θέλει να απευθύνεται στις Κομματικές Οργανώσεις ή και στα γραφεία της Τ.Ο. Βόλου (Π. Μελά 65 με Γαλλίας, τηλέφωνο 24210 – 33200).

Ιδιαίτερα απευθύνουμε κάλεσμα σε εξόριστες ή απογόνους εξόριστων που μπορεί να έχουν αρχειακό υλικό από την εξορία στο Τρίκερι, να επικοινωνήσουν με την Τ.Ο. Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαδικτυακά η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης - https://t.co/oahzQKl9BA -

  • Κορωνοϊός: 196 νέα κρούσματα - https://t.co/KYnsuqlZ62 -

  • Ο επιχειρησιακός σχεδιασμός στο τραπέζι του Συμβουλίου Άμυνας - https://t.co/GYPrFEa5rs -

"Αλιεύοντας" την είδηση