Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Άκρως πετυχημένη η εορταστική εκδήλωση για τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”
Άκρως πετυχημένη η εορταστική εκδήλωση για τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Άκρως πετυχημένη η εορταστική εκδήλωση για τον “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ”

Άκρως πετυχημένη ήταν η εορταστική εκδήλωση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο Εσταυρωμένος», που πραγματοποιήθηκε στη συνεδριακή αίθουσα «Μαγνησία» του Ξενοδοχείου Volos Palace.

Η εν λόγω εκδήλωση ήταν η συνέχεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε πέρυσι υπέρ των Ιδρυμάτων της πόλης του Βόλου, του Ορφανοτροφείου, του Γηροκομείου και του Ιδρύματος Ειδικών Παίδων «» και πλέον οι φλανθρωπικές εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας σε συνεργασία με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχουν γίνει θεσμός.

Το της εκδήλωσης περιελάμβανε μουσικό με την ερμηνεύτρια Έρρικα Πατρικίου και την χορευτική ομάδα της Βάσως Τηλιοπούλου «Chorus Line».

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα τόνισε «ήταν προσωπική δέσμευση η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης, υπέρ ενός Σωματείου με πολύ αξιόλογο και σπουδαίο έργο και τελικά όλοι με βοηθήσατε να το κάνω πράξη και να δείξουμε ότι πραγματικά έχουμε και δύναμη μέσα μας. Με υψηλή την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, αναλάβαμε και φέτος σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, την πρωτοβουλία διοργάνωσης Εορταστικής Εκδήλωσης αυτή τη φορά υπέρ του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ.

Σκοπός μας είναι, πέρα από το να δημιουργήσουμε εορταστικό κλίμα κατάνυξης εν μέσω δύσκολων καιρών που διανύουμε, και να ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας υπέρ του ανωτέρω Σωματείου το οποίο συμπαρίσταται ποικιλοτρόπως κυρίως σε απόρους κρατουμένους κι αποφυλακισθέντες της περιοχής μας, μα κι άλλων φυλακών της πατρίδας μας όπου αποστέλλει διάφορα αναγκαία είδη υπέρ των απόρων εγκλείστων. Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, μόνο μέσα από πνεύμα αλληλεγγύης μπορούμε να υποδεχθούμε το νέο έτος με αισιοδοξία.», ενώ παράλληλα μετέφερε και τις ευχές του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού για χρόνια πολλά και καλή χρονιά και ευχαρίστησε όλους όσοι εθελοντικά πρόσφεραν τις τους ώστε η εκδήλωση να είναι απόλυτα επιτυχημένη.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος του μητροπολίτη, π. Θεόδωρος και πρόεδρος του Σωματείου Συμπαράστασης Κρατουμένων Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», ο οποίος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι η πρώτη φορά που ένας κρατικός φορέας διοργανώνει μια τέτοια εκδήλωση υπέρ του Σωματείου μας που έχει πανελλαδική δράση», μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ5ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ4

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ3ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ1

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ1(1)

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση