Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδήλωση αγάπης στην Τρίτη Ηλικία από τους μαθητές του 20ου Δημοτικού
Εκδήλωση αγάπης στην Τρίτη Ηλικία από τους μαθητές του 20ου Δημοτικού

Εκδήλωση αγάπης στην Τρίτη Ηλικία από τους μαθητές του 20ου Δημοτικού

Εκδήλωση γεμάτη ευαισθησία και μηνύματα αλληλεγγύης πραγματοποίησαν με ξεχωριστή επιτυχία οι και οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του κινηματοθέατρου “Αχίλλειον”.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους φιλοξενούμενους του ηροκομείου Βόλου, καθώς και σε όλους τους συνανθρώπους μας της Τρίτης ηλικίας.

Τα της εκδήλωσης που ανήλθαν στα 331,5 ευρώ παραδόθηκαν αμέσως μετά το τέλος της ς από την πρόεδρο του Συλλόγου ονέων και Κηδεμόνων κ. Ελένη Παπαθανασίου στον πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου κ. Παύλο Πάνο, σε μια ένδειξη αγάπης των μικρών μαθητών και συμς στο μεγάλο αγώνα που κάνει το ίδρυμα για να εξασφαλίσει την επιβίωσή του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς εκ μέρους των διοργανωτών, του Διευθυντή κ. Γιώργου Τέκου, της προέδρου του Συλλόγου Γονέων κ.  Παπαθανασίου, καθώς και του προέδρου του Γηροκομείου κ. Πάνου.

Συνεχίστηκε με ύμνους και εγκώμια της Μεγάλης Εβδομάδας από τη νεοσύστατη χορωδία του Σχολείου με μαθητές και απ' όλες τις τάξεις, με την αφιλοκερδή καθ του καθηγητή κ. Στάθη Γραμμένου, ενώ ακολούθησε η παράσταση “Μικρός λαός και πολεμά”, που σκόρπισε συγκίνηση και απέσπασε τα θερμά χειροκροτήματα των εκατοντάδων παρευρισκόμενων. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως την παράσταση παρακολούθησαν και 15 ηλικιωμένοι, φιλοξενούμενοι του Γηροκομείου, ενώ τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Στην προσπάθειά τους οι μαθητές, είχαν κοντά τους άξιους συμπαραστάτες τους Δασκάλους τους με επικεφαλής τον Διευθυντή του 20ου Δημοτικού κ. Γιώργο Τέκο, τους τους, όπως επίσης τον Μουσικό οίκο Κεχαίδη, τον πρόεδρο του Γηροκομείου κ. Παύλο Πάνο και τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου κ.κ. Βλιώρα και Καπουρνιώτη τους οποίους και ευχαριστούν θερμά..

Την εξαιρετική παράσταση έγραψε και σκηνοθέτησε η εκπαιδευτικός της Στ' τάξης κ. Ελευθερία Γερακάρη,  τη μουσική επένδυση είχε ο μουσικός του σχολείου κ. Νίκος Παπαθανασίου, ενώ υπεύθυνος του χορού ήταν ο καθηγητής φυσικής αγωγής κ. Μάκης Μαυρομμάτης.

Στην παράσταση “Μικρός λαός και πολεμά” συμμετείχαν:

Οι μαθήτριες και οι μαθητές της Στ' τάξης κατ' αλφαβητική σειρά: Αποστολάκης Αλέξανδρος, Αποστολάκης Νικόλας, Βελάνης Στέργιος, Γκόγκα Ρομέο, Γέρμανου Βίβιαν, Γραμμένου , Διβάνη Ευαγγελία, Ιωνάς Αντρέας, Κασάπι Χρήστος, Κατσαντώνη Νικολέτα, Κοσμάτου Ανθή, Μακρή Άννα, Μπατζιάκας Βασίλης, Μπράμι Φράντσι, Νταμπαλέτζιος Δημήτρης, Ξυνομπίτη Αρετή, Ξυνομπίτη Θεοδώρα, Πίννας Απόστολος, Πλακαρός Απόστολος, Τσαρτσάλης Νίκος, Φελεμέγκας Αλκιβιάδης, Χαβδούλας Κωνσταντίνος.

Οι μαθήτριες της Ε' τάξης: Γιασλακιώτη Μαρία-Κατερίνα, Νικολιάδη Βασιλική, Οικονομίδη Μαριφύλη.

Οι μαθήτριες της Δ' τάξης: Ζωγράφου Ελισάβετ, Κασιούρα Βασιλική, Μουστάκα Μαριτίνη, Καρτάλη Ραφαέλα, Φόβου Βάσια.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση