Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκδηλώσεις στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Εκδηλώσεις στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Εκδηλώσεις στη Μαγνησία με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

«3ο RALLY ALMYROS» και «30 χρόνια Εγγλεζονήσι», είναι οι δύο εκδηλώσεις που στηρίζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνδιοργάνωση με τοπικούς φορείς της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα σήμερα Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1η Ιουλίου, ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας «Ο.Μ.Α.Θ.» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνουν το «3ο RALLY ALMYROS 2018», που θα πραγματοποιηθεί στην Αμαλιάπολη Αλμυρού.

Οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται στον αγώνα προσμετρούνται στο πανελλήνιο κύπελλο Ασφάλτου και πιο συγκεκριμένα στο περιφερειακό κύπελλο Βορείου Ελλάδας. Αυτό σημαίνει υψηλότερος συντελεστής βαθμολογίας κάτι που αυτομάτως αποτελεί δέλεαρ για τους συμμετέχοντες που πέραν της ενδιαφέρουσας χάραξης του αγώνα θα δουν και τους κόπους τους να ανταμείβονται με επιπλέον βαθμούς.

Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, «Η αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από αθλητική και οικονομική άποψη. Ο αγώνας είναι ένας από τους λίγους διήμερους αγώνες της χώρας, ενώ επιλέχθηκαν παραθαλάσσιες τοποθεσίες για την διεξαγωγή του, κάτι που θα προσελκύσει πλήθος θεατών και συμμετεχόντων.

Την Δευτέρα 2 Ιουλίου o Πολιτιστικός Μικρασιατών Ν. Ιωνίας «Το Εγγλεζονήσι» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν την Εκδήλωση «30 χρόνια Εγγλεζονήσι» που θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Νέας Ιωνίας Βόλου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δηλώσεις η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη, «Η περιλαμβάνει δρώμενα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια. Απευθύνεται στο σύνολο του τοπικού πληθυσμού, και όχι μόνο, αφυπνίζει και ενισχύει την πολιτιστική συνείδηση και τα πνευματικά ενδιαφέροντα της τοπικής κοινωνίας αλλά έχει και σαν αποτέλεσμα δημιουργία μιας πολιτιστικής – παραδοσιακής κληρονομιάς για τις επερχόμενες γενιές».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση