Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκ νέου στήριξη ζητά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΜΑγνησίας
Εκ νέου στήριξη ζητά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΜΑγνησίας

Εκ νέου στήριξη ζητά ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΜΑγνησίας

H επόμενη μέρα της θα είναι συνέχεια του σήμερα, σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο και εκ νέου υποψήφιος Δήμος Νταόπουλος, ο οποίος ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για μια νέα δημιουργική θητεία .

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχέιο “Volos Palace” o πρόεδρος της ΝΟΔΕ μαζί με στελέχη της και τους προέδρους της ΔΗΜΤΟ και της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών, τόνισε ότι μόνο μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση που δημιούργησε για τη χώρα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Στον απολογισμό της θητείας του είπε ότι η προχώρησε σε στοχευμένες θεματικές δράσεις, όπου ο κάθε επαγγελματικός κλάδος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το πρόγραμμα της ΝΔ, να θέσει ερωτήσεις και με σαφήνεια να εξηγηθεί, να συζητηθεί, να αναλυθεί σε βάθος και με επάρκεια στους , ώστε τελικά να γίνει κατανοητό από αυτούς.

«Καλλιεργήσαμε για πρώτη φορά, κλίμα Πανθεσσαλικής συνείδησης με την συμμετοχή σε κοινές δράσεις και συνεργασίες με όλες τις υπόλοιπες ΝΟΔΕ της Θεσσαλίας. Οι μόνιμα διευρυμένες συνεδριάσεις μας, καθιέρωσαν τις ανοικτές πόρτες και την ενθάρρυνση συμμετοχής προς όλους. Το αποδεικνύει και η σημερινή ΝΟΔΕ, όπου αποτελείται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα στελέχη που έχουν την θέληση να προσφέρουν», ανέφερε ο πρόεδρος.

Η Νέα ,όπως είπε, συνεχίσει να πολιτεύεται χωρίς να διχάζει, αντλώντας στελέχη και μέσω του Μητρώου Στελεχών που έχει καθιερώσει, προτείνοντας μεταρρυθμίσεις αντί παροχών. Η Συμφωνία Αλήθειας συνεχίζεται, με τους πολίτες να ενημερώνονται από τα στελέχη μας καθημερινά, τόνισε.

Ο ίδιος είπε ότι συνεργάζεται αρμονικά με τον του κόμματος, την πρώην υφυπουργό και το σύνολο των πολιτευτών, ενώ δεν ανήκει οργανικά, ουσιαστικά ή τυπικά σε κανένα πολιτικό γραφείο, παρά μόνο στη Νέα .

Επίσης εξέφρασε την πεποίθηση ότι το κόμμα και τοπικά χρειάζεται περισσότερη ανανέωση και εκσυγχρονισμό και είναι υποχρέωσή του να συνεχίσει τον προγραμματισμό.

«Όσοι είμαστε σήμερα εδώ και όσοι υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου είναι στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Αποδεικνύουμε ότι είμαστε ένα πραγματικά ανοικτό κόμμα που ακούει την κοινωνία και δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους χωρίς να ζητά κομματικά ένσημα», τόνισε ο Δημ. Νταόπουλος που πρόσθεσε ότι στόχος είναι η αυτοδυναμία στις εκλογές για το του τόπου μας, μακριά από ακρότητες και λαϊκισμούς.

Στη πρωτόγνωρη αυτή διαδικασία για τα κομματικά δεδομένα του τόπου, για την εκλογή στο αξίωμα του προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσής μας από την βάση, ζητώ από τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας την στήριξη και την ψήφο τους για μια νέα δημιουργική θητεία, ήταν το κάλεσμα προς τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα των εκλογών, ο Δημοσθ. Νταόπουλος είπε ότι θα είναι συνέχεια του σήμερα, καθώς η θητεία της ΝΟΔΕ ήταν τριετής αλλά με το νέο καταστατικό έγινε διετής, ενώ στόχος είναι η διεύρυνση των στοχευμένων δράσεων και οι συνεδριάσεις στην περιφέρεια του νομού.

Οι εσωκομματικές εκλογές

Οι εσωκομματικές εκλογές για ανάδειξη προέδρου της ΝΟΔΕ Μαγνησίας, προέδρου της ΔΗΜΤΟ και συνέδρων που θα συμμετάσχουν στα επόμενα τακτικά , θα γίνουν την Κυριακή 13 Μαΐου, ενώ οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, οικονομικά τακτοποιημένα είναι περίπου 1.300 μέλη της Ν.Δ. στη Μαγνησία, ενώ εκτιμάται ότι στις εκλογές θα λάβουν μέρος περίπου 2.000 μέλη, καθώς η ταυτόχρονη ψηφοφορία για τα τοπικά όργανα θα προκαλέσει ενδιαφέρον.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση