Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εκ νέου πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα
Εκ νέου πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα

Εκ νέου πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας η Νάνσυ Καπούλα

Τρίτη συνεχόμενη θητεί γι την νυν πρόεδρο του ΤΕΕ Μαγνησίας, άνσυ Καπούλα η οποία θα συνεχίσει στην προεδρία της Διοικούσας Επιτροπής του τοπικού τμήματος, μετά τις διαδικασίες που διεξήχθησαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 για την εκλογή οργάνων στην ειδική Συνεδρίαση της τοπικής Αντιπροσωπείας.

Αντιπρόεδρος της Δ.Ε. εκλέχθηκε ο Ανδρέας Δογκάκης και γενική γραμματέας η Θεοδώρα Παπάζογλου, όλοι τους εκλεγμένοι με την παράταξη της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών».

Συγκεκριμένα από τα 47 εκλεγμένα μέλη της Αντιπροσωπείας ψήφισαν και τα 47 για την εκλογή της εννεαμελούς Διοικούσας Επιτροπής, που αποτελείται από τους: άνσυ Καπούλα, πρόεδρο, Ανδρέα Δογκάκη, αντιπρόεδρο, Θεοδώρα Παπάζογλου, γενική γραμματέα και μέλη τους ιώργο Αποστολέρη (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών), Κώστα αργάλα (), Γιώργο Θέμελη (Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Μηχανικών), Άγγελο Ματζίρη (Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών), Κώστα Καραγιάννη (Νέα Δυναμική Μηχανικών Μαγνησίας, Ένωση Δυνάμεων για το ΤΕΕ Μαγνησίας) και Ματίνα Πρίγκου ( Μηχανικών).

Διαδικασίες
Για τη θέση του προέδρου της Δ.Ε. υποψήφια ήταν η Νάνσυ Καπούλα η οποία έλαβε σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 32 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη εννέα λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για τη θέση του αντιπροέδρου της Δ.Ε. υποψήφιος ήταν ο κ. Ανδρέας Δογκάκης, σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 32 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν εννέα λευκά και ένα άκυρο ψηφοδέλτιο.

Για τη θέση της γενικής γραμματέως της Δ.Ε. υποψήφια ήταν η Θεοδώρα Παπάζογλου, η οποία έλαβε σε σύνολο 42 ψηφισάντων, 31 ψήφους, ενώ βρέθηκαν στην κάλπη 11 λευκά ψηφοδέλτια.

Αντιπροσωπεία

Στις διαδικασίες για την εκλογή του προεδρείου της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας, που ολοκληρώθηκαν επίσης την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, εκλέχθηκαν οι εξής:

εξελέγη η Έφη Αντωνίου (μοναδική υποψήφια) από τη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών, η οποία σε σύνολο 46 ψηφισάντων έλαβε 35 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν 11 λευκά ψηφοδέλτια.

Αντιπρόεδρος εξελέγη η Σταυρούλα Μαλαμούλη (μοναδική υποψήφια) από τη Νέα Δυναμική Μηχανικών Μαγνησίας, Ένωση Δυνάμεων για το ΤΕΕ Μαγνησίας, η οποία σε σύνολο 46 ψηφισάντων έλαβε 39 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν επτά λευκά ψηφοδέλτια.

Τέλος, γενική γραμματέας της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Μαγνησίας εκλέχθηκε η Κατερίνα Σάχου (μοναδική υποψήφια) από τη Συνεργασία Μηχανικών, η οποία σε σύνολο 47 ψηφισάντων έλαβε 38 ψήφους, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν επίσης εννέα άκυρα 14 λευκά ψηφοδέλτια.

Τέλος, χαρακτηριστικό των διαδικασιών που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, είναι ότι για πρώτη φορά εκλέγονται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, όλα τα όργανα του ΤΕΕ Μαγνησίας σε μία μόνο ειδική της Αντιπροσωπείας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση