Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έγκριση χρηματοδοτήσεων για έργα στη Μαγνησία
Έγκριση χρηματοδοτήσεων για έργα στη Μαγνησία

Έγκριση χρηματοδοτήσεων για έργα στη Μαγνησία

Nέες δέσμες εγκρίσεων χρηματοδοτικών ενισχύσεων προς τον Νομό Μαγνησίας, από το ΥΠΕΣ , στο πλαίσιο του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Συγκεκριμένα, εξαιρετικά ευεργετική είναι η έγκριση χρηματοδότησης για το αίτημα, που έχει υποβάλει ο Βόλου, στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙV του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων».

Ο Βόλου θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 600.000 € από τους πόρους του ως άνω προγράμματος ενώ, παράλληλα, θα καταβάλει 1.100.000 € από ιδίους πόρους για την κατασκευή και των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

Ο Δήμος Αλμυρού θα επιχορηγηθεί με το ποσό των 372.000 €, στο πλαίσιο της υποβολής πρότασης στον άξονα προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» και, ειδικότερα, στην πρόσκληση X με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς».

Η ως άνω πρόσκληση αφορούσε στη των Δήμων και των Νομικών Προσώπων αυτών για την κατασκευή, επισκευή, συντήρηση και τον εξοπλισμό εγκαταστάσεων καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς καθώς και κάθε άλλης συναφούς δράσης, με στόχο την δημιουργία και την βελτίωση των εν λόγω υποδομών με σκοπό την αδειοδότησή τους και τη νόμιμη λειτουργία τους καθώς και την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους Δήμους στον τομέα της εφαρμογής των προγραμμάτων διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την προστασία αυτών σε εφαρμογή της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Τέλος, για τον έχει δοθεί η έγκριση ποσού ύψους 54.000 € για πρόταση έργου, που είχε υποβληθεί στο πλαίσιο της πρόσκλησης VIII με τίτλο: «Εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις της χώρας».

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έπεσε #δένδρο στην οδό Κύπρου  #δένδρο - https://t.co/y8KCzAyi8F -

  • Τροχαίο στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #τροχαίοατύχημα - https://t.co/dCzvE8nHRA -

  • #φωτιά στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/qhKIQgMpL8 -

"Αλιεύοντας" την είδηση