Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού
Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού

Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού

Η έγκριση Πρκτικού Επιτροπής Προεκτίμησης ζημιών γι την επίταξη έκτασης 17.596,56m2 που απαιτούνται για τη κατασκευή του έργου : «Συνέχιση των εργασιών ολος της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. ς έως Γορίτσα, Υποέργο Β΄ Υιπα Έργα, αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, από την προϊστάμενη του Τμήματος Κατασκευής Έργων ς της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών.

Ειδικότερα, η προϊσταμένη αποφάσισε να εγκρίνει το από 17.12.2015 Πρακτικό Προεκτίμησης ζημιών και τους πίνακες επιτασσόμενων ακινήτων δικαιούχων αποζημίωσης ηρτημένης εσοδείας αγρών και μονίμως καταστρεφόμενων επικειμένων, των ακινήτων που τελούν υπό επίταξη με την Απόφαση της Διεύθυνσης Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής, όπως συντάχθηκε αρμοδίως. Η συνολική δαπάνη για την επίταξη έκτασης γης εμβαδού 17.596,56m² και επικείμενων που απαιτούνται για τη κατασκευή τμήματος του έργου : «Συνέχιση των εργασιών ολος της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα, Υποέργο Β΄ Υιπα Έργα στις θέσεις :

α) Χ.Θ. 8+500 έως Χ.Θ. 10+500

β) παράπλευρης οδού α5.2 σύνδεσης με Α/Κ ΒΙ.ΠΕ

γ) παράπλευρης οδού SR3 περί την Χ.Θ 15+600» στο Δήμο ς του Ν. ανέρχεται στο ποσό των 135.894,30 ευρώ και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση