Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού
Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού

Έγκριση πρακτικού προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη εκτάσεων για το έργο του περιφερειακού

Η έγκριση Πρακτικού Επιτροπής Προεκτίμησης ζημιών για την επίταξη έκτασης 17.596,56m2 που απαιτούνται για τη κατασκευή του έργου : «Συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα, Υποέργο Β΄ Υπόλοιπα Έργα, αναρτήθηκε σήμερα στη “Διαύγεια”, από την προϊστάμενη του Τμήματος Κατασκευής Έργων Λάρισας της Ειδικής Υπηρεσίας Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών.

Ειδικότερα, η προϊσταμένη αποφάσισε να εγκρίνει το από 17.12.2015 Πρακτικό Προεκτίμησης ζημιών και τους πίνακες επιτασσόμενων ακινήτων δικαιούχων αποζημίωσης ηρτημένης εσοδείας αγρών και μονίμως καταστρεφόμενων επικειμένων, των ακινήτων που τελούν υπό επίταξη με την Απόφαση της Διεύθυνσης Απαλλοτριώσεων, Τοπογραφήσεων και Γεωπληροφορικής, όπως συντάχθηκε αρμοδίως. Η συνολική δαπάνη για την επίταξη έκτασης γης εμβαδού 17.596,56m² και επικείμενων που απαιτούνται για τη κατασκευή τμήματος του έργου : «Συνέχιση των εργασιών ολοκλήρωσης της Παράκαμψης Βόλου από Α.Κ. Λάρισας έως Γορίτσα, Υποέργο Β΄ Υπόλοιπα Έργα στις θέσεις :

α) Χ.Θ. 8+500 έως Χ.Θ. 10+500

β) παράπλευρης οδού α5.2 σύνδεσης με Α/Κ ΒΙ.ΠΕ

γ) παράπλευρης οδού SR3 περί την Χ.Θ 15+600» στο Δήμο Αγριάς του Ν. Μαγνησίας ανέρχεται στο ποσό των 135.894,30 ευρώ και θα βαρύνει τις πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μελέτη για την επέκταση του ΧΥΤΑ Σκιάθου εκπονεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/ue3vrImo3P -

  • Στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ ο Θανάσης Σούκιας - https://t.co/2iaXoWb9Na -

  • Τζο Μπάιντεν: «Με όλη μου την ψυχή, για μια ενωμένη Αμερική» - https://t.co/JILktSMpOG -

"Αλιεύοντας" την είδηση