Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου
Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου

Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου

Μια σύγχρονη και με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας παιδική χαρά εγκαινίασε ο Θεσσαλίας   Κώστας Αγοραστός, στην στη Σκιάθο. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνου, της αντιπεριφερειάρχη και Σποράδων  Δωροθέας , του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Β. Σποράδων Νίκου Πλωμαρίτη, αντιδημάρχων και κατοίκων της περιοχής.

 

Ο κ. Αγοραστός, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας της παιδικής χαράς που όπως κάθε έργο στο νησί, αναβαθμίζει την περιοχή και συμβάλλει στην ανάπτυξη της αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού: «Με το συγκεκριμένο έργο στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, δημιουργήθηκαν δύο κοινόχρηστοι χώροι αναψυχής για κάθε ηλικία, χώροι που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να παραβλέπουμε, πως όλα τα έργα – παρεμβάσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, ενισχύουν με την και προσφέρουν θέσεις εργασίας σε μία εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία».

 

Με τη σειρά του, ο κ.  Πρεβεζάνος, υπογράμμισε και εκείνος τη σημασία του έργου για την ευρύτερη περιοχή, καθώς και τη στήριξη της ς Θεσσαλίας για την αναβάθμιση του νησιού με έργα ουσίας.

 

Το έργο είχε ενταχθεί και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και ήταν ενταγμένο στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσου Σκιάθου του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Αφορούσε εργασίες ανάπλασης της πλατείας και της παιδικής χαράς στη συνοικία «» εντός των ορίων του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Σκιάθου και προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού τους.

 

Η συνολική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε χώρο συνολικής επιφάνειας 1.700 τ.μ. περίπου με φορέα υλος τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων.

11-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-611-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-711-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-5 11-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-411-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση