Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου
Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου

Εγκαινιάστηκε από τον περιφερειάρχη η νέα πλατεία και η παιδική χαρά στην Αγ. Τριάδα Σκιάθου

Μια σύγχρονη και με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας παιδική εγκαινίασε ο Θεσσαλίας   Κώστας Αγοραστός, στην Αγία Τριάδα στη Σκιάθο. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του δημάρχου Σκιάθου Δημήτρη Πρεβεζάνου, της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων  Δωροθέας Κολυνδρίνη, του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Β. Σποράδων Νίκου Πλωμαρίτη, αντιδημάρχων και κατοίκων της περιοχής.

 

Ο κ. Αγοραστός, τόνισε τη σημασία της δημιουργίας της παιδικής χαράς που όπως κάθε έργο στο νησί, αναβαθμίζει την περιοχή και συμβάλλει στην ανάπτυξη της αλλά και στην ανάπτυξη του τουρισμού: «Με το συγκεκριμένο έργο στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, δημιουργήθηκαν δύο αναψυχής για κάθε ηλικία, χώροι που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και λειτουργικότητας. Επιπρόσθετα δεν πρέπει να παραβλέπουμε, πως όλα τα έργα – παρεμβάσεις προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, ενισχύουν με την αγορά και προσφέρουν θέσεις εργασίας σε μία εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία».

 

Με τη σειρά του, ο κ.  Πρεβεζάνος, υπογράμμισε και εκείνος τη σημασία του έργου για την ευρύτερη περιοχή, καθώς και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αναβάθμιση του νησιού με έργα ουσίας.

 

Το έργο είχε ενταχθεί και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και ήταν ενταγμένο στο Ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης Νήσου Σκιάθου του ΕΣΠΑ Θεσσαλίας. Αφορούσε εργασίες ανάπλασης της πλατείας και της παιδικής χαράς στη συνοικία «Αγία Τριάδα» εντός των ορίων του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Σκιάθου και προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού τους.

 

Η συνολική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε σε χώρο συνολικής επιφάνειας 1.700 τ.μ. περίπου με φορέα υλοποίησης τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.

11-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-611-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-711-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-5 11-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-411-6-16-ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΚΙΑΘΟΥ-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση