Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εγκαίνια Περιφερειακού Ιατρείου Στεφανοβικείου
Εγκαίνια Περιφερειακού Ιατρείου Στεφανοβικείου

Εγκαίνια Περιφερειακού Ιατρείου Στεφανοβικείου

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού τα εγκαίνια του Περιφερειακού Ιατρείου της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ένα μεγάλο βήμα προς την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας αποτελεί το νέο ιατρείο που στεγάζεται στον ανακαινισμένο ισόγειο χώρο του Δημοτικού καταστήματος Στεφανοβικείου. Με τις συντονισμένες ενέργειες του Δήμου ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες εργασίες (τοιχοποιίες , επιχρίσματα, χρωματισμοί) και διαμορφώθηκε ένας όμορφος και λειτουργικός χώρος που διαθέτει εξεταστήριο, αίθουσα αναμονής και χώρους υγιεινής και είναι εξοπλισμένο με τα απαραίτητα ιατρικά υλικά και μηχανήματα.

Το νέο ιατρείο αποτελεί ένα λιθαράκι στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζει ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, και αποτελεί στήριξη των δημοτών της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου και της ευρύτερης περιοχής για τη συνοχή του κοινωνικού ιστού.
Εργαλεία μας, η δύναμη και η θέληση για συνεχή συμπαράσταση και αγάπη για στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αισιοδοξία για καλύτερες μέρες, ποιοτικότερες και περισσότερες παροχές υγείας.

Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτριος Νασίκας στο σύντομο χαιρετισμό του στην τελετή των εγκαινίων, τόνισε ότι «Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη οικογένεια ειδικά αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε ως κοινωνία και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η λειτουργία του ιατρείου, που θα αποτελεί χώρο μέριμνας και φροντίδας των κατοίκων της περιοχής κα όχι μόνο. Εγκαινιάζεται μία ακόμη προσπάθεια και μάλιστα σε τέτοιες εποχές οικονομικής κρίσης να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε στο συνάνθρωπο μας, προσφέροντας βοήθεια στην πολυτιμότερη ανάγκη του, την φροντίδα της υγεία. Ο χώρος του ιατρείου είναι ένας χώρος που υλοποιήθηκε στο ακέραιο και με πολύ αγάπη».

Στην τελετή των εγκαινίων και του αγιασμού παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου Δημήτρης Νασίκας, ο της Νέας Δημοκρατίας , οι αντιπεριφερειάρχες Μαγνησίας Βασίλης Χατζόπουλος και Κίτσιος Γεώργιος, ο περιφερειακός Σύμβουλος και ιατρός Αθανάσιος Λιούπης, ο διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος Νέστορας Αντωνίου , η διευθύντρια του Κ.Υ Βελεστίνου Συραγιάννη Φανή, ο Τεχνικών Έργων και Πολιτικής Προστασίας Δημήτριος Παλληκάρης, ο Οικονομικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης Χρήστος Παπαρούνας, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Πρασίνου Ηλεκτροφωτισμού και Συγκοινωνιών Ιωάννης Κορώνας, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βασιλική Παπανικολάου-Χατζοπούλου, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Στεφανοβικείου Βασίλειος Ακριβούσης, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς Αντωνία Χασιώτη, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΦ Αθανάσιος Βλάχος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Παπαϊωάννου, ο τοπικός σύμβουλος Ριζομύλου Γιώργος Θεοχάρης και ο τοπικός σύμβουλος Στεφανοβικείου Γιάννης Κατατζιώλης, καθώς και πλήθος κόσμου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Φωτιά σε κάδο απορριμμάτων στη Ν.Ιωνία #κάδοςαπορριμμάτων - https://t.co/s4u6KJpi9Y -

  • Έκδοση διηγήματος Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη από τον Δήμο Σκιάθου #ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ - https://t.co/h0rUxNP2uL -

  • Αλλάζει η Πλατεία Πανεπιστημίου στο Βόλο #ΠλατείαΠανεπιστημίου - https://t.co/tlflENxplQ -

"Αλιεύοντας" την είδηση