Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εγκατελειμμένες οικίες-εστίες μόλυνσης στο Βόλο
Εγκατελειμμένες οικίες-εστίες μόλυνσης στο Βόλο

Εγκατελειμμένες οικίες-εστίες μόλυνσης στο Βόλο

Εισγγελικές πραγγελίες γίνονται προς την υπηρεσία Καθαριότητας, μετά από περιοίκων, ώστε να παρέμβει και να καθαρίσει διαμερίσματα και κατοικίες που έχουν εγκαταλειφθεί κι είναι γεμάτες .

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βιολέτα ενημέρωσε για τον καθαρισμό διαμερίσματος σε β' όροφο οικοδομής στο κέντρο της πόλης.

Όπως ανέφερε είναι απερίγραπτη η κατάσταση που αντίκρισε η υπηρεσία ς, που επεμβαίνει για τρίτη κατά σειρά Πέμπτη, με οκτώ άτομα και ένα απορριμματοφόρο για να καθαρίσει το .

«Έχουμε καθαρίσει μόνο ένα δωο από τα τρία που έχει το διαμέρισμα που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Σωκράτους και Καρτάλη. Η οικοδομή δεν έχει ασανσέρ και οι ανεβοκατεβαίνουν με τα πόδια για να μεταφέρουν τις σακκούλες με τα σε ένα απορριμματοφόρο.

Δυστυχώς δεν έχουμε προσωπικό για να καθαρίσουμε καθημερινά κι έχουμε εισαγγελικές παραγγελίες και για άλλους χώρους, που ελπίζω να μην είναι στην ίδια κατάσταση. Για να μπούμε μέσα δυσκολευτήκαμε πολύ, δεν άνοιγε η πόρτα από τα στοιβαγμένα πράγματα που είχε μέσα. Πέρα από τη δυσωδία που αναδύονταν, τίθεται θέμα δημόσιας υγείας» είπε χαρακτηριστικά η αντιδήμαρχος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση