Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εγκατέλειψε το Μπεϊκό μπλοκ την παράταξη Πλαστάρα
Εγκατέλειψε το Μπεϊκό μπλοκ την παράταξη Πλαστάρα

Εγκατέλειψε το Μπεϊκό μπλοκ την παράταξη Πλαστάρα

Για αυταρχική, αλαζονική και παράλογη στάση κατηγορούν τα μέλη της ομάδας Μπέου που είχαν εκλεγεί μαζί του στις τελευταίες εκλογές τον επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Μαγνησία 2025» Τρύφωνα Πλαστάρα.

Με ανακοίνωσή τους δηλώνουν πως αποχωρούν και ανεξαρτητοποιούνται και τονίζουν: “Μετά τα πρόσφαtα απογοητευτικά γεγονότα κατά τη διάρκεια των δημοκρατικών εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη Β' Αντιπροέδρου στο Ε και την αυταρχική, αλαζονική και εν πολλοίς παράλογη στάση του συναδέλφου μας κ. Τρύφωνα Πλαστάρα δηλώνουμε ότι προχωρούμε στην ανεξαρτητοποίησή μας από την άτυπη, ούτως ή άλλως παράταξη, με την οποία ανεπιτυχώς, με τις γνωστές ευθύνες, δδικήσαμε τη διοίκηση του Επιμελητηρίου ”.

α σημειωθεί ότι ενδοπαραταξιακός «» που ξεκίνησε με αφορμή τη θέση του β' αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου, έχει τα παραπάνω αποτελέματα, καθώς οι σύμβουλοι Άρης Σαββάκης, Θανάσης Σταυρίδης, Γιώργος , Βούλα Γκαμπλιά και εκτάριος Νικολός, ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι ανεξαρτητοποιούνται.

Κόντρα Σαββάκη-Πλαστάρα
Nωρίτερα, άμεση ήταν η απάντηση του Άρη Σαββάκη, νεοεκλεγέντος β' αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου , στον Τρύφωνα Πλαστάρα.

Ο κ. Σαββάκης, μέσω γραπτής δήλωσης, χαρακτηρίζει τον επικεφαλής της παράταξης στην οποία μέχρι πρότινος ανήκε και ο ίδιος, ως «πολιτευτή παλιάς κοπής» και υποστηρίζει πως ουδέποτε συμφώνησε μαζί του να μην είναι υποψήφιος.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: : «Στον κόσμο του πολιτευτή παλιάς κοπής, Τρύφωνα Πλαστάρα, η ρήση σύμφωνα με την οποία “αν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα” φαίνεται ότι είναι κυρίαρχη, γι αυτό και κακοποιεί την αλήθεια.

Ο κ. Πλαστάρας ξεχνά, ή θέλει να ξεχνά, ότι και στις προηγούμενες διαδικασίες, οπότε αναδείχθηκε αντιπρόεδρος η κ. Πλωμαρίτη, πάλι είχαμε εκλογές (και όχι διορισμό ως διατείνεται πως έπρεπε) και πως τον είχα στηρίξει στη διαδικασία αυτή.

Ουδέποτε συμφώνησα μαζί του ότι δεν θα είμαι υποψήφιος και ασφαλώς δεν θα ζητούσα την έγκριση ή την αποδοχή του ως αρχηγού – επικεφαλής γιατί την επομένη των εκλογών έπαυσε θεσμικά να είναι τέτοιος.

Οσο για τους αυτοεπαίνους και τους διθυράμβους για την ομάδα των εννέα που τον ψήφισε, ας κάνει τον κόπο να αναζητήσει ονόματα και διευθύνσεις. Θα εκπλαγεί. Και ίσως αναθεωρήσει πολλές από τις απόψεις του που τον κάνουν να εμφανίζεται τόσο χαρωπός. Δεινή ήττα υπέστη, μεγαλύτερη κι από αυτή των βουλευτικών εκλογών, όπου δεν εκτιμήθηκαν αναλόγως τα προσόντά του.

Σε κάθε περίπτωση όλοι θα κριθούμε από τους συναδέλφους , εμπόρους και βιοτέχνες και είναι περιττόν να δδικούμε, δι εαυτούς, ρόλους, που δεν μας ανέθεσε κανείς και απλώς πηγάζουν από μια ναρκισσιστική διάθεση και μια μεγαλομανία ουδόλως ανταποκρινόμενη στη δόλια την πραγματικότητα. Αυτά…»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση