Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Έφεση Δ. Βόλου για πρόστιμο της ΝΑΜ κατά του Δήμου Ν. Αγχιάλου
Έφεση Δ. Βόλου για πρόστιμο της ΝΑΜ κατά του Δήμου Ν. Αγχιάλου

Έφεση Δ. Βόλου για πρόστιμο της ΝΑΜ κατά του Δήμου Ν. Αγχιάλου

Έφεση στο Διοικητικό Πρωτοδικείο θα ασκήσει ο Δήμος Βόλου, κατά απόφασης του νομάρχη Μαγνησίας στις 2-6-2010, με την οποία υποβλήθηκε στον πρώην Δήμο Ν. Αγχιάλου και ήδη Δήμο Βόλου, πρόστιμο ύψους 6.000 € για περιβαλλοντική παράβαση (λειτουργία χώρου ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων στη θέση «Νταμάρια».

Την απόφαση αυτή έλαβε ομόφωνα η Οικονομική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρίαση, ενώ έγινε γνωστό ότι η προσφυγή που κατέθεσε ο Δήμος συζητήθηκε στις 4-6-2015 και απορρίφθηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Η απόφαση του Δικαστηρίου επιδόθηκε στο Δήμο στις 5 Απριλίου 2016 και στη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου του Δήμου αναφέρεται ότι ο Δήμος πρέπει να ασκήσει εκ νέου το εκ του νόμου προβλεπόμενο μέσο της έφεσης, για την ακύρωση της εκδοθείσας απόφασης προς το Α’ Μονομελές Τμήμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση ΟΕΒΕΜ με Σύνδεσμο Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών Βόλου & Περιχώρων - https://t.co/jQGwPYNGE0 -

  • Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αντικαθιστά τον ενεργοβόρο φωτισμό δρόμων με 7.700 οδοφωτιστικά τύπου LED… - https://t.co/IqkUPbKohc -

  • Πρόγραμμα περισυλλογής και διαχείρισης νεκρών ζώων ύψους 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας… - https://t.co/68GBjIOVaB -

"Αλιεύοντας" την είδηση