Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αιχμές δημάρχου Βόλου κατά του Συλλόγου Εργαζομένων

Αιχμές δημάρχου Βόλου κατά του Συλλόγου Εργαζομένων

Απειλές δέχθηκε, σύμφων με πληροφορίες, η πρκτικογράφος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου από σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κατά την τελευταία του Σώματος και αυτό, όπως και η θέση που δεν πήρε σχετικά ο Εργαζομένων , προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Αχ. Μπέου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Περιμέναμε να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί για τη συγκρότηση προεδρείου στο Σύλλογο Εργαζομένων και να παρέλθει η κατανοητή για την περίπτωση, της εξουσίας, ώστε οι πούροι συνδικαλιστές μας ν' ασχοληθούν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι του Δήμου από την τρομοκρατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αυτοαποκαλούμενων Αριστερών, τύπου Κώστα αργάλα.

Μας κάνει εντύπωση πως δεν ενημερώθηκαν πως το «αστέρι» του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια ς του Δημοτικού Συμβουλίου απείλησε ανοιχτά, με τρόπο χυδαίο, δημοτική υπάλληλο – πρακτικογράφο, γνωστή για την επάρκεια και την ευσυνειδησία που επιτελεί τα καθήκοντά της χρόνια τ, προκειμένου να παρέμβουν και να την προστατεύσουν από το νέο κομισάριο που μας προέκυψε.

Βεβαίως όλοι, μα όλοι, ανεξαιρέτως, οι εργαζόμενοι, που κάνουν τίμια και ευσυνείδητα τη δουλειά τους δεν έχουν να φοβούνται κανένα και τίποτα, εφόσον υπάρχει η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Απλώς περιμένουμε να δούμε μέχρι που φθάνει η υποκρισία αυτών που υποδύονται τους εργατοπατέρες και τις εργατομάνες και προφανώς λειτουργούν επιλεκτικά και διατεταγμένα.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση