Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Αιχμές δημάρχου Βόλου κατά του Συλλόγου Εργαζομένων

Αιχμές δημάρχου Βόλου κατά του Συλλόγου Εργαζομένων

Απειλές δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρακτικογράφος του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου από σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας κατά την τελευταία συνεδρίαση του Σώματος και αυτό, όπως και η θέση που δεν πήρε σχετικά ο Σύλλογος Εργαζομένων Μαγνησίας, προκάλεσε την αντίδραση του δημάρχου Αχ. Μπέου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: “Περιμέναμε να καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί για τη συγκρότηση προεδρείου στο Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ και να παρέλθει η κατανοητή για την περίπτωση, της εξουσίας, ώστε οι πούροι συνδικαλιστές μας ν’ ασχοληθούν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εργαζόμενοι του Δήμου από την τρομοκρατική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αυτοαποκαλούμενων Αριστερών, τύπου Κώστα Γαργάλα.

Μας κάνει εντύπωση πως δεν ενημερώθηκαν πως το «αστέρι» του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου απείλησε ανοιχτά, με τρόπο χυδαίο, δημοτική υπάλληλο – πρακτικογράφο, γνωστή για την επάρκεια και την ευσυνειδησία που επιτελεί τα καθήκοντά της χρόνια τώρα, προκειμένου να παρέμβουν και να την προστατεύσουν από το νέο κομισάριο που μας προέκυψε.

Βεβαίως όλοι, μα όλοι, ανεξαιρέτως, οι εργαζόμενοι, που κάνουν τίμια και ευσυνείδητα τη δουλειά τους δεν έχουν να φοβούνται κανένα και τίποτα, εφόσον υπάρχει η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου. Απλώς περιμένουμε να δούμε μέχρι που φθάνει η υποκρισία αυτών που υποδύονται τους εργατοπατέρες και τις εργατομάνες και προφανώς λειτουργούν επιλεκτικά και διατεταγμένα.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση