Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας
Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας

Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας

Πραγματοποιήθηκε την 17 Απριλίου στο Πάρκο Νέας Ιωνίας («Βαλαχή» -Ελικοδρόμιο) η «1η Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας» που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Δημοσίων Σχολείων Νομού Μαγνησίας μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων».

Η γιορτή στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς μαθητές και όλων των βαθμίδων από σχολεία του Βόλου, της Νέας Ιωνίας, Αγριάς, Λεχωνίων και Νέας Αγχιάλου διασκέδασαν παίρνοντας μέρος στο γερμανικό έθιμο αναζήτησης των κρυμμένων πασχαλινών αυγών και παίζοντας διάφορα παιχνίδια, όπως πραγματοποιούσε ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος «Ιάσων».

Μαθητές, μαθήτριες, καθηγήτριες και γονείς, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοινού για πρώτη φορά εκτός σχολικού περιβάλλοντος και μέσω ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων να ενώσουν τη της Γερμανικής Γλώσσας με την διασκέδαση.

Όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες, η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική και άκρως ψυχαγωγική για όλους, καθώς πλαισιώθηκε από γέλια, χαρούμενες φωνές και επαινετικά λόγια από όλες τις πλευρές.

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας , όπως και ο Σύλλογος Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων», ευχαριστούν  όλους τους μετέχοντες και διοργανωτές της γιορτής και εύχονται σε όλους “Καλό Πάσχα!”

ayga Osterfest

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή»: Επιπλέον 44.660 νοικοκυριά εντάσσονται στο πρόγραμμα - https://t.co/VThtEBZlRC… -

  • Συμφωνία για #μεταναστευτικό: Η «ευέλικτη αλληλεγγύη» και τα αγκάθια #μεταναστευτικό - https://t.co/4Daza2BQ9D -

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση