Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας
Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας

Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Δημοτικό Πάρκο Νέας Ιωνίας («Βαλαχή» -Ελικοδρόμιο) η «1η Εαρινή Γιορτή της Γερμανικής Γλώσσας» που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Δημοσίων Σχολείων Νομού μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερμανόγλωσσων «Ιάσων».

Η γιορτή στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς και μαθήτριες όλων των βαθμίδων από του , της Νέας Ιωνίας, Αγριάς, Λεχωνίων και Νέας Αγχιάλου διασκέδασαν παίρνοντας μέρος στο γερμανικό έθιμο αναζήτησης των κρυμμένων πασχαλινών αυγών και παίζοντας διάφορα παιχνίδια, όπως πραγματοποιούσε ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος «Ιάσων».

, μαθήτριες, καθηγήτριες και γονείς, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν από κοινού για πρώτη φορά εκτός σχολικού περιβάλλοντος και μέσω ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων να ενώσουν τη μάθηση της Γερμανικής Γλώσσας με την .

Όπως αναφέρουν οι συμμετέχοντες, η εμπειρία αυτή ήταν μοναδική και άκρως ψυχαγωγική για όλους, καθώς πλαισιώθηκε από γέλια, χαρούμενες φωνές και επαινετικά λόγια από όλες τις πλευρές.

Ο Σύλλογος Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας , όπως και ο , ευχαριστούν  όλους τους μετέχοντες και διοργανωτές της γιορτής και εύχονται σε όλους “Καλό Πάσχα!”

ayga Osterfest

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έργα οδικής ασφάλειας σε περιοχές του Βόλου #έργαοδικήςασφάλειας - https://t.co/NKSIuVxnTo -

  • Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας αποκτά ο Δήμος Αλοννήσου #ΔήμοςΑλοννήσου - https://t.co/jor6ECiQtV -

  • Αιτήσεις για μόνιμες θέσεις καθηγητών στη Μαγνησία #ΑΣΕΠ - https://t.co/S1QrObMjZk -

"Αλιεύοντας" την είδηση