Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δύο νέες συμβάσεις για έργα στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων
Δύο νέες συμβάσεις για έργα στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

Δύο νέες συμβάσεις για έργα στην Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων

 

Υπέγραψε ο Κώστας Αγοραστός

Δύο νέες συμβάσεις συνολικού προϋπολογισμού 400.000 ευρώ υπέγραψε ο Κώστας Αγοραστός για έργα στην Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων.

Το πρώτο έργο αφορά στην επιδιόρθωση ηλεκτρολογικών βλαβών των δικτύων ηλεκτροφωτισμού, την συντήρηση των φωτεινών σηματοδοτών και των δικτύων τους καθώς και όλες τις συναφείς εργασίες για την πλήρη και απρόσκοπτη λειτουργία των ανωτέρω εγκαταστάσεων στην Περιφερειακή Ενότητα ς και Σποράδων.

Επιπλέον θα επεκταθεί σημειακά το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού στη περιοχή και στον κόμβο Αμαλιάπολης.

Η δεύτερη σύμβαση αφορά το έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από το ελαιοτριβείο Αντωνίου, στο βόρειο τμήμα της Σκοπέλου, μέχρι την Περιβολιού όπου κρίθηκε αναγκαία η κατασκευή υπόγειου αγωγού PE100 DN110 συνολικού μήκους L=4.,00 m ο οποίος θα τοποθετηθεί κάτω από την εσωτερική πλευρά του δρόμου (εκτός του οδοστρώματος και κάτω από την υπενδεδυμένη τάφρο) σε βάθος 60 εκ., για την απομάκρυνση των υδάτων.

«Σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους και τις μας βελτιώνουμε την ασφάλεια του οδικού δικτύου της  , όπου υπάρχει ανάγκη» δηλώνει ο περιφερειάρχης ς Κώστας Αγοραστός. «Πρόκειται για υποδομές  απαραίτητες για την  ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και την ομαλή διακίνηση των εμπορευμάτων» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση