Βρίσκεστε εδώ:  / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δρομολόγια Εύβοιας-Β. Σποράδων από το φέρι μπόουτ «Αχιλλέας»
Δρομολόγια Εύβοιας-Β. Σποράδων από το φέρι μπόουτ «Αχιλλέας»

Δρομολόγια Εύβοιας-Β. Σποράδων από το φέρι μπόουτ «Αχιλλέας»

 

 

Ξεκίνησε  σήμερα Τρίτη  τα δρομολόγια Εύβοια – Σποράδες, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Αχιλλέας» και θα εκτελεί  τέσσερα  την  εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή.

Το πλοίο θα συνδέει την Κύμη με τη Σκόπελο και την Αλόννησο κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ενώ το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιεί δρομολόγια και προς τη Σκιάθο και ο πίνακας δρομολογίων ισχύει μέχρι 11 Σεπτεμβρίου 2016.

Επίσης, το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς» από 17 Ιουνίου μέχρι 11 Σεπτεμβρίου θα εκτελεί δρομολόγια από Βόλο προς νησιά των Βορείων Σποράδων με απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 08.15 κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, 08.00 την Παρασκευή 11.30 το Σάββατο και 11.00 την Κυριακή.

Το «Πρωτεύς» θα εκτελέσει ειδικά δρομολόγια την Πέμπτη 16 Ιωνίου με ώρα απόπλου στις 08.15, την Κυριακή 19 Ιουνίου με απόπλου στις 15.30, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου (11.00) και την Κυριακή 25 Ιουνίου (11.30).

Από το Λιμεναρχείο έγινε γνωστό ότι το προγραμματισμένο δρομολόγιο του επιβατηγού – οχηματαγωγού πλοίου «Εξπρές Σκιάθος», για αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου, θα εκτελεστεί τροποποιημένο με ώρα απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 14.00 και προσέγγιση σε Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο, ενώ θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Βόλου στις 23.10.

Το καταμαράν “ 5”, από μεθαύριο Πέμπτη 16 Ιουνίου μέχρι τις 6 Αυγούστου, θα εκτελεί καθημερινά το δρομολόγιο Αλόννησος – Βόλου με ώρα απόπλου από το λιμάνι του Βόλου στις 14.30 και διανυκτέρευση στην Αλόννησο. Το δρομολόγιο της Κυριακής 19 Ιουνίου 2016, δεν θα εκτελεστεί.

Τέλος, ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του ιπτάμενου υδροπτέρυγου «Ερατώ» από το Σάββατο 18 Ιουνίου μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2016, σύμφωνα με τα οποία θα γίνεται από Δευτέρα ως Σάββατο το δρομολόγιο Αλόννησος – Σκόπελος με ώρα απόπλου από το Βόλο στις 14.00 (εκτός Τρίτης που θα αποπλέει στις 17.00) και διανυκτέρευση στην Αλόννησο (το απόγευμα κάθε Παρασκευής θα εκτελεί και το δρομολόγιο Αγ. Κωνσταντίνος – Σποράδες). Κάθε Κυριακή το «Ερατώ» θα εκτελεί το δρομολόγιο Αλόννησος, Σκόπελος, Σκιάθος, Αγ. Κωνσταντίνος, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση