Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ
Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

“Αγώνας Ρήξη Ανατροπή – Ο δικός μας δρόμος χωρίς μνημόνια!”. Αυτό είναι το σύνθημα που επέλεξε το ΠΑΜΕ για την φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στελέχη του ΠΑΜΕ κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της οργάνωσης της απεργίας και της απεργιακής κινητοποίησης την Παρασκευή 1η Μαΐου. Το ΠΑΜΕ καλεί τα να συνεδριάσουν και να διαμορφώσουν ένα αγωνιστικό και πολύμορφο πρόγραμμα δράσης τις επόμενες δύο εβδομάδες που να κορυφώνεται στην που διοργανώνεται την 1η Μαΐου στις 10 το πρωί στην Πλ. .

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν εκδηλώσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας στο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, με θέμα την ιστορία του εργατικού κινήματος στο Βόλο.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει εξιστόρηση των βασικών σταθμών της εργατικής τάξης από τις αρχές του 20ου αιώνα, την περίοδο της Μεγάλης Κρίσης, τη δεκαετία 1940-1950, μέχρι και σήμερα.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο εργατικό και λαϊκό τραγούδι με τίτλο «Γεια σου περήφανη και αθάνατη εργατιά» στις 8 το απόγευμα στο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Eπέστρεψε στον Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” ο Αλέκος Βοσνιάδης - https://t.co/zFpbDfShSc -

  • Ντελαπάρισε αυτοκίνητο στον περιφερειακό - https://t.co/7Ff4F1JD8a -

  • Αποπειράθηκε να αρπάξει ρούχα από ταράτσα ! - https://t.co/hiw2rYlmFS -

"Αλιεύοντας" την είδηση