Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ
Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

“Αγώνας Ρήξη Ανατροπή – Ο δικός μας δρόμος χωρίς ανεργία μνημόνια!”. Αυτό είναι το σύνθημα που επέλεξε το για την φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της Γραμματείας του .

Στελέχη του Μαγνησίας κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της οργάνωσης της απεργίας και της απεργιακής κινητοποίησης την Παρασκευή 1η Μαΐου. Το καλεί τα σωματεία να συνεδριάσουν και να διαμορφώσουν ένα αγωνιστικό και πολύμορφο δράσης τις επόμενες δύο εβδομάδες που να κορυφώνεται στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργανώνεται την 1η Μαΐου στις 10 το πρωί στην .

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν εκδηλώσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου θα εγκαινιαστεί έκθεση φωτογραφίας στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, με θέμα την του εργατικού κινήματος στο Βόλο.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει εξιστόρηση των βασικών σταθμών της εργατικής τάξης από τις αρχές του 20ου αιώνα, την περίοδο της Μεγάλης Κρίσης, τη δεκαετία 1940-1950, μέχρι και σήμερα.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο εργατικό και λαϊκό τραγούδι με τίτλο «Γεια σου περήφανη και αθάνατη εργατιά» στις 8 το απόγευμα στο .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ιστορία ενός αιώνα προσφυγιάς και συνεργατικότητας - https://t.co/UG3oecbic3… -

  • Θετικός ο υπ. Εθνικής Άμυνας στην κτηριακή και ενεργειακή αναβάθμιση των 304 ΠΕΒ και ΚΑΑΥ στο Μαλάκι… - https://t.co/xBYQgg8oKY -

  • Συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης των σωματείων της Μαγνησίας #Δράσειςαλληλεγγύης - https://t.co/GFZewp7GMm -

"Αλιεύοντας" την είδηση