Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ » Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ
Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

Δράσεις ενόψει της Πρωτομαγιάς ετοιμάζει το ΠΑΜΕ

“Αγώνς Ρήξη Αντροπή – Ο δικός μας χωρίς φτώχεια ανεργία μνημόνια!”. Αυτό είναι το σύνθημα που επέλεξε το ΠΑΜΕ για την φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και παρουσιάστηκε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Στελέχη του ΠΑΜΕ Μαγνησίας κάλεσαν τους εργαζόμενους να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της οργάνωσης της απεργίας και της ακής κινητοποίησης την Παρασκευή 1η Μαΐου. Το ΠΑΜΕ καλεί τα να συνεδριάσουν και να διαμορφώσουν ένα αγωνιστικό και πολύμορφο δράσης τις επόμενες δύο εβδομάδες που να κορυφώνεται στην ακή συγκέντρωση που διοργανώνεται την 1η Μαΐου στις 10 το πρωί στην Πλ. Πανεπιστημίου.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα:

Την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Απριλίου θα εγκαινιαστεί έκθεση ς στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου Βόλου, με θέμα την του εργατικού κινήματος στο Βόλο.

Η ξενάγηση θα περιλαμβάνει εξιστόρηση των βασικών σταθμών της εργατικής τάξης από τις αρχές του 20ου αιώνα, την περίοδο της Μεγάλης Κρίσης, τη δεκαετία 1940-1950, μέχρι και σήμερα.

Την Πέμπτη 23 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία – αφιέρωμα στο εργατικό και λαϊκό τραγούδι με τίτλο «Γεια σου περήφανη και αθάνατη εργατιά» στις 8 το απόγευμα στο Αχίλλειο.

"Αλιεύοντας" την είδηση