Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Δράση κινητοποίησης “Τα κλειδιά της εστίασης”
Δράση κινητοποίησης “Τα κλειδιά της εστίασης”

Δράση κινητοποίησης “Τα κλειδιά της εστίασης”

Η Ομοσπονδί Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Μαγνησίας συμπαρίσταται στην εκδήλωση ς του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών – Μπαρ Αναψυκτηρίων Εστίασης Ν. Μαγνησίας, που θα γίνει στις 8, 9 και 10 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 13:00 στην πλατεία του . Οι του κλάδου θα παραδώσουν τα κλειδιά των επιχειρήσεών τους και θα καταθέσουν «Υπεύθυνη Δήλωση Πρώην Επαγγελματία Εστίασης».

Ο κλάδος της ς είναι ένας από τους πιο βαριά πληττόμενους κλάδους της πανδημίας του Covid-19 και δυστυχώς τα μέτρα δεν είναι επαρκή. Έχει χαθεί ένας χρόνος, με κλειστή την , με και εργαζόμενους εκτός της ς εργασίας.

Η επιβίωση των ίδιων και των οικογενειών τους κρέμεται από μια κλωστή. Δυστυχώς, τα μέτρα είναι αποσπασματικά και δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων αυτών και να έχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Η Κυβέρνηση πρέπει να επανεξετάσει τα μέτρα της εστίασης και να λάβει σοβαρά υπόψη τις προτάσεις και τις θέσεις του κλάδου.

Η κατάσταση είναι απελπιστική και ο κλάδος κινητοποιείται με αυτή τη δράση όχι για να εντυπωσιάσει, αλλά για να εκφράσει την απογοήτευσή του.

Τα χιλιάδες και η απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας είναι αναπόφευκτα. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ουσιαστική στήριξη της Εστίασης.

Η ΟΕΒΕΜ είναι πάντα δίπλα στα Σωματεία, στους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους της Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση